Liinu

n. 5-vuotias (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Liinu on noin 5-vuotias pitkäkarvainen kiltti ja vielä vähän arka kissaneiti.

15.2.2019
Lumipallo varattiin uuteen kotiin ja samoihin aikoihin Liinulla meni hermo sijaiskodin omaan kissaan, joten Liinu muutti toiseen sijaiskotiin.

Vaikka Liinun silmiä putsataan säännöllisesti, vuotavat silmät saavat hänen naamansa näyttämään epäsiistiltä ja vähän reppanalta. Ulkonäöstään huolimatta Liinu on mitä suloisin pikku prinsessakissa, joka voisi hyvin nauttia kodin ainoana kissana olemisesta. Löytyisikö Liinulle koti jossa osataan arvostaa Liinun ihanaa luonnetta ja ollaan sitoutuneita seuraamaan ja hoitamaan Liinun terveyttä?

2.1.2018
Liinusta on kasvanut jo normaalipainoinen neito. Ruoka maistuu hyvin eikä Liinu juurikaan nirsoile ruuan suhteen. Välillä Liinu intoutuu leikkimään niin että matot heiluvat ja Liinu on myös erittäin taitava saalistamaan sulkaleluaan. Kiipeily korkeassa kiipeilytelineessä on myös Liinulle mieluisaa puuhaa. Öisin Liinu tykkää kömpiä hoitajien väliin tai tyynylle ja nukkuu siinä tyytyväisenä koko yön.
Tehosterokotuskäynnin yhteydessä Liinun sydämessä havaittiin heikko sivuääni. Se ei haittaa Liinua ainakaan tällä hetkellä mitenkään, mutta uuden kodin tulee seurata asiaa. Tämän vuoksi Liinu luovutetaan uuteen kotiin erityiskulukorvauksella.

7.12.2018
Lumipallo ja Liinu tulivat rekkujen hoiviin isommasta kissaporukasta ja molemmat olivat tullessaan takkuisia, likaisia ja arkoja. Nyt kotihoidossa tytöistä on alkanut kuoriutua suloisia ja leikkisiä kissatyttöjä. Liinu on kokenut kaksikosta kovemman taipaleen. Hännästä hoidettiin syvä haava josta muistuttaa enää karvaton häntä. Lisäksi hampaita on jouduttu poistamaan 4kpl, joten jäljellä olevia olisi hyvä pestä säännöllisesti. Turkki on myös ajeltu runsaiden takkujen vuoksi. Silmät myös vaativat säännöllisen putsauksen. Mutta Liinu antaa tehdä kaikki hoitotoimet oikein reippaasti.

Hälinässä Liinua hirvittää ja hakeutuukin mieluusti rauhaisaan paikkaan nukkumaan ja tutkii taloa kun hieman meno rauhoittuu, sen vuoksi Liinua ei suositella perheeseen jossa on pieniä lapsia. Leikkimistä vielä harjoitellaan eikä Liinu ole vielä Lumipallon kaltainen vilpertti, mutta hyvää vauhtia oppimassa. Ruoka maistuu oikein hyvin Liinulle mutta välillä syöminen on hieman sottaista puuhaa litteän naaman vuoksi, sen vuoksi hän syö ruokansa mieluusti laakealta lautaselta. Kooltaan Liinu on hyvin pieni ja painoa olisi hyvä saada lisää, sen vuoksi ruokaa tulisi olla jatkuvasti saatavilla. Laatikolla käynti sujuu oikein mainiosti.

Liinu ja Lumipallo viihtyvät hyvin yhdessä ja mieluusti luovuttaisimmekin tytöt yhteiseen kotiin.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 80 €. Yli 10-vuotiaasta kissasta tai erityissijoituskissasta. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Elina / 045 214 3928

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Liinu

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.