Liinu

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Liinu on n. 3-vuotias kesy ja ihmisystävällinen neiti, joka etsii yhteistä kotia siskonsa Tiinun kanssa.

 

13.2.2022

 

Liinu on herttainen kodinvaihtaja ja etsii rauhallista aikuiskotia yhdessä siskonsa Tiinun kanssa. Liinu on äärimmäisen hellyttävä ja kiltti, vaikka se onkin siskoonsa  verrattuna  huomattavasti arempi ja vieraiden ihmisten läsnäollessa viettää mielellään aikaa sängyn alla. Sijaiskodissa Liinu on kuitenkin löytänyt oman ”luottohenkilönsä”, jonka kanssa arki sujuu ilman suurempia jännitteitä.

 

Kun luottamus Liinun kanssa saadaan rakennettua, hänestä tulee suloinen seuraneiti, joka varsinkin iltaisin kömpii mielellään syliin rapsutettavaksi. Liinun lempileluja ovat pallot ja niitä onkin pyöritelty ympäri sijaiskodin lattioita.

 

Uuden kodin tulee varautua luottamuksen rakentamiseen Liinun kanssa rauhassa ja hänelle tulisikin tarjota rauhallinen ympäristö asettua ja tottua uusiin ihmisiin. Käytökseltään Liinu on hyvätapainen ja myös hoitotoimenpiteet (kopitus, kynsienleikkuu jne) sujuvat melkein aina ongelmitta.

 

Liinua ei luovuteta kotiin jossa on pieniä lapsia tai muita lemmikkejä (kuin siskonsa Tiinu) eikä Liinua luovuteta vapaana ulkoilevaksi.