Liina (nyk. Gandalf)

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Liina löysi oman kotinsa perheen ainoana kissana. Uudessa kodissa nimi muotoutui Gandalfiksi.

17.11.2020 Kuulumisia kodista:

“Olemme täällä nyt viikon tutustuneet toisiimme ja elämään yhdessä kissan kanssa. Kaikki on sujunut hyvin. Liinan nimesimme uudestaan lapseni kanssa Gandalfiksi.

Gandalf oli aluksi uuteen kotiinsa tullessa hieman varautunut, mutta jo heti ensimmäisenä iltana hän tuli ihmisen lähelle ja jalkoihin kehräämään.

Toisena päivänä kodissa Gandalf tuli jo itse ihmisen syliin ja nukkui yönkin vieressä. Kaikki on siis sujunut hyvin! Lempparipaikoiksi kotona ovat muodostuneet sohva ja olohuoneen suuri ikkuna, josta näkee hyvin vieressä olevaan koivuun ja sen oksilla istuskeleviin lintuihin.

Lempileikiksi on osoittautunut kepin päässä narulla kiinni olevan kalan jahtaaminen sekä kilisevällä pallolla leikkiminen.
Gandalf on todella seurallinen ja seuraakin ihmisiä joka paikkaan kotona ellei ole nokosilla.

Muutamaan kotona käyneeseen vieraaseen kissa on suhtautunut hyvin ja tullut heti moikkaamaan heitä eteiseen.”

***

Liina on ystävällinen nuori kissa, joka etsii nyt omaa kotiaan pentujensa löydettyä jo omat paikkansa. Liina on rauhallinen ja pitää ihmisen läheisyydestä.

25.10.2020

Liina tuli kotihoitoon kuuden pentunsa kanssa. Nyt kun melkein kaikki pennut ovat jo lähteneet pesästä omiin koteihinsa, on vihdoin myös emon vuoro löytää oma kotipaikkansa. Liina on rauhallinen mutta utelias kissa, ja uudet asiat kiinnostavat paljon. Liina tulee hyvin toimeen lasten kanssa. Liinalla on todettu kissojen herpes, joka on sille aiheuttanut silmätulehduksen. Silmätulehdus on hoidettu, mutta herpes saattaa aiheuttaa oireita myöhemminkin. Kissan herpes ei tartu ihmiseen.

Summary in English

Liina is a calm young cat, who is looking for her own home after taking care of her six kittens very well. Most of her kittens have found their own homes already, so now is Liina’s time to find her own place. Liina likes being around people, including children, and she finds new things exciting and interesting. Even though she is calm and gentle, she still also likes to play! Liina has been diagnosed with herpes, which gave her an eye infection. The eye infection was treated and healed, but the herpes might bring symptoms again later. This cats’ herpes cannot infect humans.