Liina (nyk. Gandalf)

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Liina löysi oman kotinsa perheen ainoana kissana. Uudessa kodissa nimi muotoutui Gandalfiksi.

17.11.2020 Kuulumisia kodista:

“Olemme täällä nyt viikon tutustuneet toisiimme ja elämään yhdessä kissan kanssa. Kaikki on sujunut hyvin. Liinan nimesimme uudestaan lapseni kanssa Gandalfiksi.

Gandalf oli aluksi uuteen kotiinsa tullessa hieman varautunut, mutta jo heti ensimmäisenä iltana hän tuli ihmisen lähelle ja jalkoihin kehräämään.

Toisena päivänä kodissa Gandalf tuli jo itse ihmisen syliin ja nukkui yönkin vieressä. Kaikki on siis sujunut hyvin! Lempparipaikoiksi kotona ovat muodostuneet sohva ja olohuoneen suuri ikkuna, josta näkee hyvin vieressä olevaan koivuun ja sen oksilla istuskeleviin lintuihin.

Lempileikiksi on osoittautunut kepin päässä narulla kiinni olevan kalan jahtaaminen sekä kilisevällä pallolla leikkiminen.
Gandalf on todella seurallinen ja seuraakin ihmisiä joka paikkaan kotona ellei ole nokosilla.

Muutamaan kotona käyneeseen vieraaseen kissa on suhtautunut hyvin ja tullut heti moikkaamaan heitä eteiseen.”

***

Liina on ystävällinen nuori kissa, joka etsii nyt omaa kotiaan pentujensa löydettyä jo omat paikkansa. Liina on rauhallinen ja pitää ihmisen läheisyydestä.

25.10.2020

Liina tuli kotihoitoon kuuden pentunsa kanssa. Nyt kun melkein kaikki pennut ovat jo lähteneet pesästä omiin koteihinsa, on vihdoin myös emon vuoro löytää oma kotipaikkansa. Liina on rauhallinen mutta utelias kissa, ja uudet asiat kiinnostavat paljon. Liina tulee hyvin toimeen lasten kanssa. Liinalla on todettu kissojen herpes, joka on sille aiheuttanut silmätulehduksen. Silmätulehdus on hoidettu, mutta herpes saattaa aiheuttaa oireita myöhemminkin. Kissan herpes ei tartu ihmiseen.