Liikkis (nyk. Alaska)

Lisätty sivulle: 2010-09-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Liikkis (nyk. Alaska)
1.10.2010 LIIKKIS MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN TINKA- JA SAARA -KISSOJEN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

28.11.2010 Hei! Tässä hieman Liikkis-Alaskan kuulumisia uudesta kodista noin kaksi kuukautta muuton jälkeen ja pari valokuvaa. Alaska tuli meille 1.10.2010 11-vuotiaan Tinkan ja silloin 5,5 kk vanhan Saaran kaveriksi. Ensimmäisen viikon Alaska oleskeli makuuhuoneessa periaatteessa erillään muista kissoista, vaikka muutaman kerran ovenraosta karkureissulle livahdettiinkin. Ekan karkureissunsa Alaska aloitti leikkipainimatsilla Saaran kanssa ja siitä lähtien ne ovat olleet ylimmät ystävykset.

Superaktiivinen ja superleikkisä Alaska on juuri sopiva kissakaveri samaten superaktiiviselle ja superleikkisälle Saaralle, jolle mieluummin paikallaan möllöttelyä ja haaveilua harrastavasta Tinkasta ei oikein ollut leikkiseuraa. Alaskan alun vatsavaivat katosivat muutamassa viikossa ja sen jälkeen neidin paino onkin tuplaantunut. Alaska on ihastuttava pikkukisu, se on kiinnostunut aivan kaikesta, ehtii joka paikkaan ja haluaa olla kaikessa mukana. Alaska myös taitaa olla meidän kissakolmikon älykkäin, ainakin päätellen siitä, mitä nopeasti se oivaltaa aktivointilelujen idean ja löytää herkkukätköt. Ei-sanan merkitystä se toisin ei näytä millään oppivan.

****

NAARAS, 3kk (syyskuun lopussa), Helsingissä

23.9.2010 Fiiniksen pennut Timppis, Nippis, Symppis, Liikkis ja Heinis ovat pian luovutusikäisiä. Kaikki viisi ovat suloisia kilpikonnavärisiä tyttökissoja. Tyttöset ovat erittäin sosiaalisia ja aktiivisia. Olisi hyvä, jos niille olisi tulevassa kodissa kissaseuraa tai ne lähtisivät uuteen kotiin yhdessä toisen pennun kanssa. Samassa hoitopaikassa ovat myös suloiset kotia etsivät tyttöset Storm ja Shadowcat.