Liikeri

Lisätty sivulle: 2013-10-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Liikeri
6.11.2013 Liikeri ja Lepardi muuttivat yhdessä omaan kotiin Vantaalle.

***
Kuulumisia ja kuvia kodista:

29.10.2014 Liikeri tykkää nukkua istuessani kylkeen nojaten. Yö unille mentäessä Liikeri käpertyy kainaloon. Samoin kuin Lepardi, niin myös Liikeri on varsin leikkisä. Samoin myös hän tykkää seurailla lintuja lintulaudalla
tietenkin sisätiloista. Molemmat ovat meille todella rakkaita ja täysivaltaisia perheenjäseniä.

***

Leikattu urospentu, noin 4kk, kotihoidossa Helsingissä

14.10.2013 Kissaveljekset Liikeri ja Lepardi ovat viettäneet elämänsä alkutaipaleen ulkosalla selviytyen, Satakunnan suunnalla josta kaksikko tuotiin Helsinkiin kotihoitopaikkaan kesyyntymään ja totuttelemaan kotikissan elämään. Pojat ovat reipastuneet ja käyneet ensimmäisillä rokotuksillaan ja leikattavana joten nyt voisi aloittaa oman kodin etsimisen.

Pojat voisivat lähteä kotiin joko yhdessä tai erikseen, Lepardi jonkun nuorekkaan ja ystävällisen kissan kaveriksi, Liikeri voisi pärjätä yksinäänkin rauhallisessa kodissa. Molemmat tulevat ovelle vastaan kun huoneeseen menee, varsinkin ruoka-aikaan :) Liikeri on kesy poika, Lepardi hieman säpsähtää vielä äkkinäisiä liikkeitä mutta molemmat kehräävät sylissä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.