Liam

Lisätty sivulle: 2016-12-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Liam
10.2.2017 Liam muutti omaan kotiin Hyvinkäälle toisen kollikissan kaveriksi.

***

Urospentu, leikataan, synt. n 10.10.2016.

27.12.2016 Liam, Leon, Levi ja Linus ovat railakas kissanpoikanelikko jotka saapuivat joulun alla rekkujen hoitopaikkaan emonsa ja Laban-isoveljensä kanssa. Pennut ovat pienestä pitäen kasvaneet ihmisen kanssa mutta eivät ole mitenkään erityisen tottuneita silittelyyn. Uteliaina tyyppeinä niitä kyllä kiinnostaa kovasti ihmisen puuhat, eikä liike tai puhe ole pelottavaa, mutta silitystä ja sylissäpitoa ne vielä vierastavat elleivät ole hyvin hyvin väsyneitä… Hoitotoimenpiteet sujuvat kuitenkin helposti, ja leikkikaveriksi ihminen kelpaa jo oikein hyvin.

Pojat etsivät ensisijaisesti koteja missä olisi toinen leikkisä kollikissa odottamassa painikaveria, mutta tietenkin kaveriksi kelpaisi myös joku veljistä tai rauhallinen Laban-isoveli.

Lisää kuvia L-perheestä löytyy Kissasto-blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.