Levi

Lisätty sivulle: 2016-12-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Levi
10.2.2017 Levi muutti omaan kotiin Espoossa veljensä Leonin kanssa.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5.10.2017 Pojat voivat oikein hyvin ja ovat kasvaneet kovaa vauhtia: molemmat ovat yli viisikiloisia. Mietin ensin, että onko pojilla ylimääräistä painoa, mutta lääkärin mukaan näin ei ole. Levi oli heti alusta lähtien kova kehräämään ja tykkää silityksistä kovasti ja Leonista on kuoriutunut hellyydenkipeä halittelija. Pojat tulevat hyvin toimeen keskenään ja jaksavat juosta ympäri asuntoa tuntikausia. Leikkien jälkeen on yleensä yhteisen pesutuokion vuoro, jonka jälkeen nukkuminen sujuu vieretysten. Levi on pojista rauhallisempi ja Leon pienempi mutta pippurisempi: Leon rakastaa sisustamista varsinkin vessapaperi-installaatioiden muodossa. Levi taas on hyvinkin suojeleva Leonia kohtaan: jos Leon pelästyy jotain, Levi ärhäkästi juoksee paikalle varmistamaan että kaikki on ok. Kaikenkaikkiaan pojat ovat hurmaavia kissalapsia ja olemme todella tyytyväisiä siihen että adoptoimme heidät molemmat.

***

Urospentu, leikataan, synt. n 10.10.2016.

11.1.2017 Levista ei oteta tällä hetkellä kyselyitä vastaan.

27.12.2016 Liam, Leon, Levi ja Linus ovat railakas kissanpoikanelikko jotka saapuivat joulun alla rekkujen hoitopaikkaan emonsa ja Laban-isoveljensä kanssa. Pennut ovat pienestä pitäen kasvaneet ihmisen kanssa mutta eivät ole mitenkään erityisen tottuneita silittelyyn. Uteliaina tyyppeinä niitä kyllä kiinnostaa kovasti ihmisen puuhat, eikä liike tai puhe ole pelottavaa, mutta silitystä ja sylissäpitoa ne vielä vierastavat elleivät ole hyvin hyvin väsyneitä… Hoitotoimenpiteet sujuvat kuitenkin helposti, ja leikkikaveriksi ihminen kelpaa jo oikein hyvin.

Pojat etsivät ensisijaisesti koteja missä olisi toinen leikkisä kollikissa odottamassa painikaveria, mutta tietenkin kaveriksi kelpaisi myös joku veljistä tai rauhallinen Laban-isoveli.

Lisää kuvia L-perheestä löytyy Kissasto-blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.