Lepardi

Lisätty sivulle: 2013-10-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Lepardi
6.11.2013 Lepardi ja Liikeri muuttivat yhdessä omaan kotiin Vantaalle.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

29.10.2014 Niinkuin kuvasta näkyy niin Lepardi on kasvanut paljon. Tämä ihana kehräävä kisulimme nauttii sylissä olosta ja on kova leikkimään. Lepardi nauttii lintujen seurailusta lintulaudalla, sekä peuhaamisesta Liikerin kanssa. Molemmat ovat meille todella rakkaita ja täysivaltaisia perheenjäseniä.

***
Leikattu urospentu, noin 4kk, kotihoidossa Helsingissä

14.10.2013 Kissaveljekset Lepardi ja Liikeri ovat viettäneet elämänsä alkutaipaleen ulkosalla selviytyen, Satakunnan suunnalla josta kaksikko tuotiin Helsinkiin kotihoitopaikkaan kesyyntymään ja totuttelemaan kotikissan elämään. Pojat ovat reipastuneet ja käyneet ensimmäisillä rokotuksillaan ja leikattavana joten nyt voisi aloittaa oman kodin etsimisen.

Pojat voisivat lähteä kotiin joko yhdessä tai erikseen, Lepardi jonkun nuorekkaan ja ystävällisen kissan kaveriksi, Liikeri voisi pärjätä yksinäänkin rauhallisessa kodissa. Molemmat tulevat ovelle vastaan kun huoneeseen menee, varsinkin ruoka-aikaan :) Liikeri on kesy poika, Lepardi hieman säpsähtää vielä äkkinäisiä liikkeitä mutta molemmat kehräävät sylissä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.