Leona

Lisätty sivulle: 2014-09-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Leona
29.9.2014 Leona ja Lissandra saivat kodin Kellokoskelta.

***

Leikattu naaraspentu. Kotihoidossa Helsingissä, luovutus aikaisintaan 17.9.2014.

8.9.2014 Leona (kuvassa vasemmalla) on tytöistä reippampi, ja selkeästi johtajasielu itsekkin. Vähintään yhtä paljon kuin veljensä, mutta jää helposti silti isomman pojan varjoon. Todella ihmisläheinen, ja tykkääkin nukkua rintakehän päällä tai tulla kylki kylkeen kiinni. Leona on myös kovin kehrääjä ja heti hoitohuoneeseen astuessa moottori alkaa hyrrätä.

Leona, Lissandra, Lee Sin ja Lucian ovat neljä villiä ja leikkisää pentusisarusta, joiden temmellystä on ilo seurata vierestä. Aristavista ja ujoista pennuista on viikossa kuoriutunut ylisosiaalisia ja ihmisläheisiä sydämensulattajia. L-pennuilla oli korvapunkki joka on lääkitty ja pentujen korvia putsaillaan vielä päivittäin.

Yhteiskuvassa vasemmalta oikealle Lissandra, Leona, Lucian ja Lee Sin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.