Leona

s. 2011 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

18.11.2022 Leona nukkui pois 17.11.

Lasken sinut lepäämään.

Et tunne kipua enää, vain minä kärsin ikävää.

Ehkä vielä me nähdään.

Tassujesi ääni vaimenee, sydämeni itkee.

Sinä teit tästä kodin.

On edessä sateenkaaren tie, kauas pois se sinut vie.

On uusi koti tuolla, siellä on sun hyvä olla.

***

9.8.2021 Leona sai oman kodin, jossa hän nauttii ainoana kissana saamastaan huomiosta sydämensä kyllyydestä.

***

Suloinen Leona etsii omaa kotia ainoana kissana.

21.7.2021

Leona on hurmaava pikku kissa, joka selkeästi osaa puhua säihkyvillä vihreillä silmillään. Sijaiskotiin tulleessaan Leona oli hyvin arka, ja se vietti ensimmäiset pari päivää piilossa lymyillen. Nyt Leona on kuitenkin rohkaistunut jo paljon ja hän tulee nykyään jopa itse kerjäämään rapsutuksia. Matkaa on vielä edessä täyden luottamuksen saamiseksi, joten siihen pitää tulevankin kodin varautua. Herkut onneksi maistuvat ja niiden avulla luottamusta on hyvä rakentaa. Leonasta on pikkuhiljaa alkanut kuoriutua leikkisä kotitiikeri, joka seurailee kodin arkea mieluummin vähän kauempaa katsellen, kuin ihan tapahtumien keskiössä. Leona on tarkka kulinaristi, ja kaikenlainen märkäruoka ei neidille välttämättä kelpaa. Vaikka Leona on kiltti ja nykyään jopa huomiosta nauttiva kissa, sylikissa hän ei ole. Leonalta sujuu koppaan meneminen kiltisti, ja matolääkkeenkin on saanut annettua näppärästi herkkujen seassa. Kynsienleikkuu vaatii vielä harjoitusta.

Sijaiskodissa Leona on tullut hyvin toimeen koiran ja kanien kanssa. Ihmislapsista Leonalla ei ole kokemusta, joten Leona soveltuisi ehkä parhaiten aikuiskotiin. Leona tuli Rekkujen hoiviin Luka-kissan kanssa, mutta parivaljakon luonteet eivät sopineet yhteen lainkaan, ja sen takia Leona etsiikin kotia ainoana kissana.

Summary in English

Sweet female cat Leona is looking for her forever home as an only cat.

21.7.2021

Leona was very shy at first, but she has gained a lot of confidence over the past few weeks. She still does not like to be held by people. She loves treats and with them it is easier to build trust with her. She still needs a bit of practice when it comes to nail clipping and other procedures like this.

Leona came to Rekku Rescue with another cat, but they do not get along, and this is why Leona is looking for a home as an only cat. In her foster home she lives with a dog and bunnies, and they seem to get along just fine.