Leona

s. 2011 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Suloinen Leona etsii omaa kotia ainoana kissana.

21.7.2021

Leona on hurmaava pikku kissa, joka selkeästi osaa puhua säihkyvillä vihreillä silmillään. Sijaiskotiin tulleessaan Leona oli hyvin arka, ja se vietti ensimmäiset pari päivää piilossa lymyillen. Nyt Leona on kuitenkin rohkaistunut jo paljon ja hän tulee nykyään jopa itse kerjäämään rapsutuksia. Matkaa on vielä edessä täyden luottamuksen saamiseksi, joten siihen pitää tulevankin kodin varautua. Herkut onneksi maistuvat ja niiden avulla luottamusta on hyvä rakentaa. Leonasta on pikkuhiljaa alkanut kuoriutua leikkisä kotitiikeri, joka seurailee kodin arkea mieluummin vähän kauempaa katsellen, kuin ihan tapahtumien keskiössä. Leona on tarkka kulinaristi, ja kaikenlainen märkäruoka ei neidille välttämättä kelpaa. Vaikka Leona on kiltti ja nykyään jopa huomiosta nauttiva kissa, sylikissa hän ei ole. Leonalta sujuu koppaan meneminen kiltisti, ja matolääkkeenkin on saanut annettua näppärästi herkkujen seassa. Kynsienleikkuu vaatii vielä harjoitusta.

Sijaiskodissa Leona on tullut hyvin toimeen koiran ja kanien kanssa. Ihmislapsista Leonalla ei ole kokemusta, joten Leona soveltuisi ehkä parhaiten aikuiskotiin. Leona tuli Rekkujen hoiviin Luka-kissan kanssa, mutta parivaljakon luonteet eivät sopineet yhteen lainkaan, ja sen takia Leona etsiikin kotia ainoana kissana.

Summary in English

Sweet female cat Leona is looking for her forever home as an only cat.

21.7.2021

Leona was very shy at first, but she has gained a lot of confidence over the past few weeks. She still does not like to be held by people. She loves treats and with them it is easier to build trust with her. She still needs a bit of practice when it comes to nail clipping and other procedures like this.

Leona came to Rekku Rescue with another cat, but they do not get along, and this is why Leona is looking for a home as an only cat. In her foster home she lives with a dog and bunnies, and they seem to get along just fine.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Meri / 0452173930

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

merirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Leona

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.