Leo

2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Suuren hakemusmäärän vuoksi, Leo ei ota tällä hetkellä uusia hakemuksia vastaan, kiitos!

Kiltti ja rauhallinen Leo on 3-vuotias kodinvaihtaja, joka etsii kotia rauhallisesta aikuiskodista, jossa riittää aikaa hellyyttä ja yhteisiä leikkejä rakastavalle kissalle.

19.3.2023

Leo saapui Rekku Rescuelle hoitoon tammikuun lopussa ja sijaiskotiin saapuminen selvästi jännitti Leoa ja parina ensimmäisenä päivänä Leo käyttäytyi hieman levottomasti huudellen. Pian Leo kuitenkin sopeutui uuteen ympäristöönsä ja hän on perusluonteeltaan oikein rauhallinen ja kiltti kotikissa. Leosta löytyy myös paljon uteliaisuuta ja hän tykkääkin availla tassuillaan kaappeja sekä tutkia laatikostot lävitse. Myös ovien avaaminen onnistuu Leolta kahvaan hyppäämällä. Päiväsaikaan Leo on lähes jakuvasti liikkeessä ja puuhastelisi mielellään koko ajan jotakin.

Ihmisen kanssa vietetyt leikkihetket ovat Leolle tärkeitä. Hänen suosikkejaan on ollut erilaiset onkilelut, joita vaania ja jahdata. Leo on pitänyt myös namien etsimisestä kissojen aktivointileluista sekä pahvilaatikoiden sisältä. Näytöissä ja tv:ssä näkyvä liike saa myös Leon huomion hyvin helposti ja lintuvideoiden katsominen onkin ollut hyvää viihdettä. Leo nauttisi varmasti myös valjasulkoulusta.

Iltaisin Leo on tullut kotihoitajan kylkeen nukkumaan, missä hän yleensä viettää koko yön. Myös syli on hänen lempipaikkojaan ja syliin tullaan kovan kurinan kera. Ihmiselle hän on kova juttelemaan, mutta muuten Leo on ollut hiljainen. Turkki on ollut helppohoitoinen ja Leo antaa harjata sekä käsitellä itseään nätisti. Vieraita Leo ei ole hirveästi arastellut vaan tulee melko pian uteliaana katsomaan.

Leo etsii kotia, jossa riittäisi hyvin aikaa ainoan kissan aktivoimiseen. Ruoan suhteen Leo on ollut monen kissan tapaan kaikkea uutta vieroksuva. Uusiin ruokiin ja ruoka-aineisiin totutteleminen on kestänyt pitkään ja saattaa vaatia uudelta kodilta kärsivällisyyttä.


										
					

Summary in English

Due to the large number of applications, Leo is currently not accepting new applications, thank you!

Kind and calm Leo is a 3-year-old home changer who is looking for a home in a calm adult home, where there is enough time for a cat who loves affection and playing together.

19.3.2023

Leo arrived at Rekku Rescue at the end of January, and arriving at the foster home clearly made Leo nervous, and in the first couple of days, Leo behaved a bit restlessly shouting. However, Leo soon adapted to his new environment and he is a very calm and kind house cat by his basic nature. There is also a lot of curiosity in Leo and he likes to open cupboards with his paws and explore through drawers. Leo can also open doors  by jumping onto the handle. During the day, Leo is almost constantly on the move and would like to do something all the time.

Playtimes spent with human are important to Leo. His favorites have been various fishing toys to stalk and chase. Leo has also liked looking for treats in cat activity toys and inside cardboard boxes. Movements shown on screens and TV also gets Leo’s attention very easily, and watching bird videos has been good entertainment. Leo would certainly enjoy walking outside in harness too.

In the evenings, Leo has come to sleep next to the housekeeper, where he usually spends the whole night. The lap is also his favorite place. To a person, he is very talkative, but otherwise Leo has been quiet. The fur has been easy to care for and Leo allows himself to be brushed and treated nicely. Leo has not been shy of guests, he will soon come to look curiously.

Leo is looking for a home where there would be enough time to activate the only cat. When it comes to food, like many cats, Leo has not welcomed anything new. Getting used to new foods and ingredients has taken a long time and may require patience from the new home.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emme ota tällä hetkellä eläimestä lisää kyselyitä. Seuraa sivuiltamme eläimen tilannetta.