Lenny

03/2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

17.5.2024 Lenny muutti omaan kotiin ainoaksi kissaksi

Kotikuulumisia:

“Lenny kotiutui nopeasti -ensimmäset pari päivää hän makoili paljon yläkerran portaiden puolivälissä ja tarkkaili reippaana alakerran touhuja, mutta parin päivän jälkeen meidät ja elämä täällä oli tullut tutuksi. Lenny viettää myös harvoin aikaa saunalla omassa rauhassa, vaan alusta asti hän on viihtynyt parhaiten siellä missä muutkin -olohuoneessa ja lasitetulla kuistilla. Kun hän kaipaa rauhaisia unia, hän hakeutuu lasikuistin nurkan korituoliin kerälle. Iltaisin hän huolehtii 5-vuotiaan tyttömme nukkumaan, maakamalla jalkopäädyssä/jalkojen päällä. Sen jälkeen on pakko päästä syliin -syliin pitää kyllä mieluusti päästä useamminkin ja valjasulkoiluja tulee pari kappaletta päivässä. Ja Lennyhän leikkii -paljon ja mielellään, kunhan vain oikeat lelut löytyy. Lenny on myös valloittanut meidän sydämemme totaalisesti. Hän on ihastuttava, hyväluontoinen, fiksu ja reipas kissa. Kuvailisin häntä myös iloiseksi. Ja puheliaaksi -Lenny naukuu erilaisin äänenpainoin kun hänellä on asiaa, ja aika hyvin me ymmärrämme mitä asia milloinkin koskee. ”

***

Rohkea ja seurallinen Lenny etsii uutta kotia ainoana kissana.

30.3.2024

Lenny saapui sijaiskotiin itsestään riippumattomista syistä. Lenny on terve 8-vuotias kollikissa. Lenny on ollut alusta alkaen rohkea ja sosiaalinen, utelias tutkimaan uuden kotinsa kaikki kulmat.

Sijaiskotijakson aikana hänelle on annettu matokuuri, sekä viety eläinlääkäriin terveystarkastukseen. Eläinlääkäri löysi suusta hammaskiveä ja puhdisti hampaat. Uudessa kodissa olisi syytä pestä Lennyn hampaita säännöllisesti, mikä ennaltaehkäisee hammaskiven muodostumista. Vessassa käynti, syöminen ja kynsien leikkuu ovat sujuneet ongelmitta.

Vaikka Lenny on pintapuolisen eläinlääkärin tarkastuksen mukaan tällä hetkellä terve, uuden omistajan olisi hyvä olla varautunut ikääntyvän kissan vaivoihin.

Lenny rakastaa ihmisten seuraa. Hän tykkää tulla syliin, leipoa ja tehdä tuttavuutta puskemalla. Myös uudet ihmiset ovat mieleen, mutta suuressa porukassa Lennyä saattaa ujostuttaa hieman. Lenny on aikaisemmassa kodissaan myös ulkoillut valjaissa, joten hän saattaisi pitää siitä jatkossakin.

Lenny ei katso ihmisten ikää, vaan tykkää niin aikuisista kuin lapsistakin. Hyvä uusi koti Lennylle olisi sellainen, missä ihmisillä olisi paljon aikaa viettää kissan seurassa. Muista eläimistä Lenny ei tykkää, vaan hänen tulisi olla kodin ainut lemmikki.