Lenni Lokinpoikanen

Lisätty sivulle: 2013-06-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Lenni Lokinpoikanen
6.7.2013 Lenni Lokinpoikanen muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Leikattu urospentu, noin 10 vkoa, kotihoidossa Helsingissä

17.6.2013 Lenni Lokinpoikanen sai nimensä jo hoitopaikkaa kohti matkustaessaan, sillä se viihdytti kuljettajiaan lokkimaisella ääntelyllä koko matkan Satakunnasta Helsinkiin. Sen jälkeen Lokinpoikanen onkin ollut ihan hiljaa, jopa rokotuskeikan bussimatka sujui kommenteitta. Alla tyylinäyte nykyisin tavallisimmasta ääntelystä :)

14.6.2013 Lenni Lokinpoikanen on pari viikkoa sitten luonnosta loukutettu pentunen, joka nyt totuttelee kotikissan elämään hoitokodissa. Vaikka ihmiset välillä vielä toistaiseksi epäilyttävät, suloinen Lenni on jo oppinut kehräten nauttimaan silittelystä, se kiipeää yöksi polvitaipeeseen nukkumaan ja uskaltaa leikkiä ihmisenkin läsnäollessa. Myös hoitotoimenpiteet madotuksesta kynsien leikkaamiseen sujuvat ongelmitta.

Ihmisten äkilliset liikkeet ovat vielä kovin pelottavia, mutta hetken mietiskeltyään Lenni unohtaa kauhunsa ja jatkaa leikkejään. Suloinen Lokinpoikanen kaipaakin rauhallista kotia jossa pääsisi jatkamaan rohkaistumistaan toisen, reippaamman kissan kaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.