Lenne (nyk. Elli)

Lisätty sivulle: 2012-08-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lenne (nyk. Elli)
14.9.2012 LENNE SAI KODIN PORVOOSTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

21.9.2012 Lenne muuntautui Elliksi, olivathan nimet tarhallakin jo moneen kertaa ristikkäin. Meillä on mennyt tosi hyvin ekat päivät. Pesulle joutui pikkuinen pissaneiti jo ensimmäisenä aamuna, oli tosi reipas ja on muutenkin ollut oikein hurmaava pikkuneiti. :) Syö ja juo hyvin, ja on muutenkin leikkisä ja pirteä, silmätki rähmi vaan sen ekan päivän (johtu varmaa siit pissasta). Sterilointiaikakin meillä on varattuna jo (3viikon päästä on aika siis)! :)

Huomasin myös Ellillä olevan mutkahäntä, tämähän on toki vaan “kauneusvirhe” mutta kyllähän sitä eka säikähti vähän, et mitä ihmettä siin hännässä on kun ei osannut odottaa sitä :D

kuvia: http://www.petsie.fi/pets/232380-elli-kotikissa/pictures/21965884

****

NAARASPENTU, (syntynyt 23.5.2012)

16.8.2012 Lenne on alustavasti varattu, ei uusia tiedusteluja.

14.8.2012 Uusia kuvia pörröiselle pikku neidille lisätty. Lenne on sisaruksista reippain, rohkein ja sosisaalisin linssilude, joka on aina jokapaikassa ensimmäisenä, siskot perässä. Kuvien ottaminen osoittautui aika vaikeaksi kun Lenne oli kokoajan liikkeessä ja tunki siskojensakin eteen heitä kuvatessani :D

9.8.2012 Lenne on kaunis ja leikkisiä nuori neiti joka etsii sisaruksiensa (Elli, Miina, Nupsu) tavoin omaa kotia. Lennen on mahdollista matkustaa suomeen syyskuussa ja se steriloidaan ennen uuteen kotiin tuloa. Sisarusten emo on kaunis pitkäkarvainen nuori neiti nimeltä Kissa, joka niin ikään etsii kotia sivuillamme.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.