Lempi (nyk.Somerset)

Lisätty sivulle: 2013-09-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lempi (nyk.Somerset)
10.9.2013 Lempi muutti sisarustensa kanssa omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia omasta kodista:

12.9.2013 Terveisiä Cornwallilta, Somersetiltä ja Kikiltä! Kisut on kotiutunut tosi hyvin ja heti löysivät hiekkalaatikolle, syöneet reippaasti ja leikkivät paljon. Leikkaushaavat parantuneet myös hyvin ja kaikinpuolin mukavaa eloa ollut nämä pari päivää kehräävien kisujen kanssa.

***

Leikattu naaraspentu, 12 vkoa (syyskuun puolivälissä), kotihoidossa Helsingissä

9.9.2013 Lempi, Teppo ja Peikko ovat Satakunnasta lähtöisin oleva touhukas sisarusparvi joka pääsi kotihoitoon ja omaa kotiaan etsimään Helsinkiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.