Lemmikki (nyk. Lumikki)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lemmikki (nyk. Lumikki)
1.12.2011 Lumikki si kodin Turusta.

***

Leikattu naaras, n. 6v./Turussa

17.3.2011 Suloinen Lumikki on odottanut omaa kotia jo kauan! Tyttö on vielä hieman vieraskorea, mutta omien ihmisten kanssa ihan kesy ja leikkisä tapaus. Hoitajat toki pitävät Lumikista kovasti, mutta kuka ihastuisi Lumikkiin niin, että tarjoaisi sille ihan pysyvän oman kodin? Lisätty kuvia tytöstä.

27.9.2010 Lisätty uusia kuvia Lumikista.

23.5.2010 Lisätty uusia kuvia kauniista Lumikista.

19.5.2010 Lumikki kävi eläinlääkärissä tarkastuksessa ja samalla tytön rokotukset uusittiin. Lumikki on sopeutunut hyvin eloon rauhallisessa sijaiskodissa. Kotihoitajan mukaan se hakee tutuilta ihmisiltä huomiota oma-aloitteisesti ja on muutenkin varsin leikkisä tapaus. Se ei ole vähääkään aggressiivinen, vaan uusissa ja jännittävissä tilanteissa se mieluummin vetäytyy syrjään. Lumikki on kotihoidossa Turussa ja Lumikkia voi mennä katsomaan sovitusti.

16.4.2010 Lumikki siirtyi yhdistyksen sijaiskotiin jatkamaan uuden kodin etsintää. Haussa on rauhallinen koti ja omistaja, joka sitoutuisi Lumikkiin sen loppuelämäksi.

1.12.2009 Lumikki-kissa etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Lumikki ja kodin toinen kissa ovat stressaantuneita nykyisen kotinsa vilkkaasta koirasta, ja uuden kodin tulisi siksi olla varmuuden vuoksi kokonaan koiraton. Hakusessa on ehdottoman sitoutunut, hyvä ja lopullinen koti.

Lumikki on kaunis valkea tyttökissa, joka on melko arka varsinkin vieraiden ihmisten kanssa ja tarvitsee varmasti aikaa tottuakseen uuteen omistajaan. Nykyisestä ja ihan rohkeasta kissakaveristaan Nubasta Lumikki sitä vastoin pitää, ja olisikin ihanteellista, jos kissat pääsisivät jatkossakin yhteiseen kotiin. Kaverusten suhtautumisesta muihin kissoihin ei ole tietoa.

Lumikki luovutetaan uuteen kotiin madotettuna, rokotettuna, mikrosirutettuna ja steriloituna.
KULUKORVAUS aikuisesta leikatusta kissasta on 120€.

****

18.2.2006 LEMMIKKI (NYK. LUMIKKI) PÄÄSI OMAAN KOTIIN.

24.3.2006 Kuulumiset Lemmikin, nykyisen Lumikin kodista Turusta: Kun toimme Lumikin uuteen kotiin ja se tutki ensin paikkoja ja oli aika utelias. Nuba (meidän toinen kissa) seurasi sitä kaikkialle, kun oli aika uusi kissa ja halusi tutustua Lumikkiin. Nuba on aika isämäinen Lumikille. Esim. jos Lumikki tekee jotain tuhmaa niin Nuba menee “torumaan” Lumikkia.=) Se on aivan ihana,mutta pikku-riiviö. Se tykkää mennä kukkien lähelle ja penkoo multaa.=) ja syö kukkia.Se on aika leikkisä ja utelias kissa. Mutta se pelkää hieman edelleen ihmisiä. Varsinkin vieraita. Mutta pelko vähentyy koko ajan. Muuten kaikki sujuu oikein hienosti ja kerron lisää myöhemmin Lumikin kuulumisesta. Tässä on lyhyet kuulumiset Lumikista.

T: Kata, Patu, Nuba ja Lumikki

****

12/2005 Lumi, Lemmikki ja Lillan ovat joulukuun puolivälissä 2005 noin 2,5 kk ikäisiä tyttöpentuja, kaikki kokovalkoisia. Luovutusikä 3 kk. Löytyneet aivan pieninä kadulta emon kanssa, olleet siitä saakka kotihoidossa Tallinnassa, sosiaalistettu ihmisiin, kilttejä söpöjä tyttöjä.