Leisku

Lisätty sivulle: 2014-07-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Leisku
30.7.2014 Leisku muutti omaan kotiin.

***

Kuulumisia kodista:

20.8.2014 Leisku tuli uuteen kotiinsa kolme viikkoa sitten. Leisku hyvästeli ihanan kotihoitajansa ja lähti kiltisti ja mielellään kohti uusia tuulia. Se kotiutui meille heti tultuaan kynnyksen yli. Alkuun se hieman hipsuili ja katseli ympärilleen, mutta todella pian oli kuin kotonaan.

Alusta asti Leisku on ollut hurmaava ja ihana kissa! Se on hurjan kiltti ja lempeä. Leisku tykkää olla porukassa ja seurailla meidän touhuja. Se tykkää erityisesti olla mukana kotitöissä, pyykkitouhuissa Leisku on aina mukana! Se tykkää kovasti olla vieressä ja sylissä. Rapsutuksia ja silityksiä Leisku ottaa erityisen mielellään vastaan! Se on myös kova tyttö kehräämään. Leisku tykkää myös nukkua öisin ihan kyljen vieressä tai vatsan päällä.

Lempipaikkana Leiskulla on täällä uudessa kodissa parvekkeen kissapuu. Ylimmästä lepopedistä näkyy mahtavat maisemat ja sieltä on hauska seurata pihan tapahtumia (kotimme on viidennessä kerroksessa). Onni, että meillä on parvekkeella lasitus, joten Leisku saa tiirailla ja oleskella parvekkeella turvallisesti.

Leisku on erittäin pirteä ja touhukas kissa. Se tykkää leikkiä paljon itsekseen, mutta tykkää myös hurjasti leikkiä yhdessä ja pyytääkiin usein meitä leikkimään kanssaan. Leiskulla on ehdoton lelusuosikki, jota on korjailtu jo moneen kertaan. Se saalistaa lelua onnesta muikeana, kun sen kanssa leikkii. Sillä on jopa koiramainen tapa noutaa ja tuoda lelua takaisin,

Ruokahalu on kasvanut nopeasti ja Leisku onkin hieman kasvanut meillä. Edelleen se on todella siro ja kevyt neiti, jolla on ihanat piirteet.

Meillä käyviä vieraita Leisku haisteleee ensin varovasti, mutta ensikosketuksen jälkeen antaa silitellä.

Leisku juttelee kovasti ja tulee aina vastaan ovelle meidän tullessa kotiin. Sillä on hauska tapa “kurnuttaa” sievästi.

Olemme ikionnellisia, että saimme Leiskun meille! Me ja Leisku olemme kaikki hirmuisen tyytyväisiä yhdessä. Leisku vaikuttaa olevan erittäin onnellinen uudesta loppuelämänsä kodista.

***

Leikattu naaras, noin 10kk. Kotihoidossa Helsingissä.

23.7.2014 Sosiaalinen ja ihmisiä rakastava Leisku olisi valmis muuttamaan jo omaan kotiin. Hoitopaikassa Leikun valloittava luonne on tullut entistä enemmemmän esille. Leisku on kova juttelemaan ja tykkää auttaa hoitotäti monen moisissa askareissa. Leisku viihtyy myös koko ajan enemmän sylissä ja rapsutukset ovatkin tämän pienen kissan mieleen. Pikkuisen koonsa puolesta hoitotätiä ei yhtään haittaa vaikka välillä Leisku löytyy aamuisin nukkumasta hoitotädin kyljen päältä.

8.7.2014 Uusia kuvia lisätty. Missä olisi Leiskun oma koti?

6.7.2014 Leisku kotiutui uuteen hoitapaikkaansa salamannopeasti. Kotihoitaja hurmattiin yhtä nopeasti, sillä Leisku on todella seurallinen ja kiltti kissa. Leiskussa on vielä nuorta leikkisyyttä, mutta perusluonne vaikuttaa rauhalliselta. Leisku tykkää kun sitä leikitetään, mutta lelut saavat kyytiä yksinkin. Öisin Leiksu nukahtaa kotihoitajan jalkoihin tai joskus jopa päälle. Tämä ei haittaa sillä Leisku on pieni ja siro kissa. Kiltti Leisku pitää myös rapsutukista ja silittelystä äärettömästi.

1.7.2014 Leiskua ensin jännitti vieraaseen paikkaan joutuminen, mutta nopeasti se jo asettui ja siitä kuoriutui oikein sosiaalinen tyttö. Lisätietoja tulossa..

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.