Leidi Laku (nyk. Lumo)

Lisätty sivulle: 2010-11-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Leidi Laku  (nyk. Lumo)
3.1.2011 LEIDI LAKU MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

25.10.2011 Alkuun Lumo oli perheemme prinsessa ja lellikki, Sylikissa isolla S:llä. Se puski syliin olit sitten tietokoneella, lukemassa tai WC:ssä. Sillä on vielä nykyisinkin ihana tapa lämmittää öisin, sillä se käpertyy ihmisten jalkojen päälle nukkumaan. Kun Aamu liittyi kesällä perheeseen, tuli Lumosta hieman varautuneempi. Jos taloon tulee paljon vieraita, se vetäytyy mieluummin sängyn alle kuin tulee esittäytymään. Se tuntuukin antaneen prinsessan paikan suosiolla Aamulle, joka rakastaa kaikkea ja kaikkia. Muutenkin kissat ovat antaneet tilaa toistensa persoonille: vaikka Aamun leikit käyvät välillä liian rajuiksi sivistyneemmälle Lumolle, myös Lumo tuntuu nauttivan yhteisistä pesuhetkistä. Nykyisin Lumokin hakee toki yhä huomiota, mutta omilla ehdoillaan. Se on älykäs kissa, joka valikoi tarkasti, kenen kanssa ja milloin haluaa kaveerata.

****

NAARAS, noin 2,5kk marraskuussa 2010 / Espoossa
(luovutus omaan kotiin joulukuun alusta alkaen)

26.11.2010 Mustat sisarukset Leidi Laku, Hiili Hulda, Piki Pikkarainen, Noki Neiti ja Sisu Salmiakki odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoitopaikassa Espoossa.

Kotihoitaja kertooo: Viisi mustaa kissavauvaa saapui meille kotihoitoon 17.10.2010 Porin suunnalta. Pennut olivat suloisia, kuten nyt niin pienet vaan voi olla, ja syliin sai ottaa alusta asti. Alkuun juotiin eläinlääkärin vinkistä vuohenmaitoa emonmaidon puuttuessa, ja kissanruuatkin maistuivat oikein hyvin. Viisikko sai nimikseen Leidi Laku (tyttö), Hiili Hulda (tyttö), Piki Pikkarainen (poika), Noki Neiti (tyttö) ja Sisu Salmiakki (poika).

Pennut ovat todella samannäköisiä, lähes kokonaan mustia kaikki. Kaulassa, kainaloissa ja vatsassa on valkoisia karvoja, eri pennuilla eri määrät ja näitä karvoja vertailemalla pennut voi erottaa toisistaan. Luonteenpiirteiden eroista on vaikea sanoa vielä mitään, joku viihtyy sylissä pitempäänkin kehräämässä, joku on pomo ruokakupeilla ja yrittää pienellä murinallaan hätistää muita kauemmaksi “hänen” ruokansa kimpusta. Nälkä näillä on aina, toisaalta touhua riittää niin paljon että kyllä sitä energiaa tarvitaankin!

Kaikki ovat oppineet hienosti sisäsiisteiksi. Pennut ovat terveitä ja madotettuja, ensi viikolla pienet ovat luovutusikäisiä, ensi viikolla on myös aika ensimmäisiin rokotuksiin. Siispä onkin aika siirtyä seuraavaan steppiin eli oman kodin etsintään, joka alkaa nyt!

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.