Leia (nyk. Ada)

Lisätty sivulle: 2010-05-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Leia (nyk. Ada)
30.7.2010 LEIA MUUTTI OMAAN KOTIIN KERAVALLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

26.9.2010 Ada on nyt löytänyt paikkansa laumasta, johon kuuluu kaksi vanhempaa kissaa Rontti ja Nyyti sekä mopsi Milton ja Timo-kani. Timo on ehdottomasti Adan paras kaveri ja leikit ovat joskus puolin ja toisin rajujakin mutta silti kaverukset hakeutuvat toistensa seuraan. Ada on suloinen sylikissa joka nukkuu yöt kainalossa mutta osaa myös puuhastella kiellettyjäkin asioita kuten verhokiipeilyjä ja johtojen pureskelua.

Ensimmäinen eläinlääkärireissu rokotuksen merkeissä sujui suuren pelon vallassa, mutta ei toivottavasti jättänyt traumoja pienelle kissalle. Muuten Ada on rohkea kissa, joka ei pelkää vieraita vaan tulee uteliaana vieraan syliin… tosin kynsillä jalkaa pitkin kiiveten. :)

Adan päivän kohokohtia ovat ruoka-ajat, jolloin alkaa kilpailu siitä kuka ehtii nopeimmin syödä omat ja muidenkin ruuat… Ada on päivittäin mukana kaikissa perheen puuhissa.

****

NAARAS, noin 1kk (toukokuun alussa 2010) HUOM! LUOVUTUSIKÄ min.3KK

14.5.2010 Hylätyn mielisairaalan alueella asui koditon kaunis puolipitkäkavarinen valkoinen kissa. Tämä kissa oli ollut emona jo monelle pentueelle ja pennut oli pyritty ottamaan hoitopaikkaan ja uutta kotia etsimään heti kun ne vähänkään pärjäsivät omillaan, mutta emokissa ei antanut ottaa itseään kiinni. Lopulta nyt keväällä saatiin loukutettua kiinni myös emokissa, sen oli tarkoitus päästä eläinlääkärille sterilointiin jotta sen pentutehtailu saataisiin lakkaamaan, mutta kuinka ollakaan, heti päästyään hoitoon tämä kaunotar pyöräytti maailmaan neljä valkoista pentua: Amidala, Leia, Anakin ja Luke.

Pennut olisivat valmiita lähtemään omaan kotiin luultavasti heinäkuun lopussa/elokuun alussa. Kotihoitajan mukaan pennut ovat ihanat “pusu-musu-sylikissat”. Emokissa steriloidaan jota se ei enää saa tehtyä lisää pentuja.

Tutustu Kissoille viis -projektiin:
http://www.rekkurescue.com/elain.php?id=3575
http://www.rekkurescue.com/keskustelu/viewtopic.php?t=6917