Leevi

21.05.2009

Alkuperä: Suomi

 

Leevi on seniori Ragdoll-kissa, joka etsii loppuelämän kotia yhdessä Lassin kanssa.

 

16.5.2024

Leevi muutti omaan kotiin Lassin kanssa.

 

7.4.2024

 

Leevi viihtyy sijaiskodissa mukavasti ja on nyt täysin oma itsensä. Tämä tarkoittaa, että hän tarvitsee paljon huomiota ja hellyyttä hoitajilta. Hän voi tehdä tämän äänellisesti ja myös fyysisesti tönäisemällä poskeasi tai naputtamalla käsivarttasi. Näin sinun pitäisi odottaa herääväsi useimpina päivinä, jos Leevillä on pääsy makuuhuoneeseen. Leevi on aktiivinen, vaikka hänen iässään iltapäivät ovat enimmäkseen omistettu päiväunille pienissä paikoissa. Hän on erittäin kiinnostunut ihmisen ruoasta ja ruoanlaitosta sekä pakkausäänistä. Hänellä on nyt hyvä ruokahalu ja paino on toivotusti noussut. Leikkihepulit iskevät kerran tai kahdesti päivässä ja ovat erittäin hauskoja seurattavia. Leevi osaa tehdä uskomattomia ääniä ja leikkii energisesti kissanminttulelullaan. Leevi leikkii mielellään hoitajien ja lelujen kanssa silloin tällöin.

 

10.3.2024

 

Leevi on ihmisrakas Ragdoll-rotuinen kissa ja kotia etsivästä kaksikosta se, joka hakee enemmän huomiota. Rekuille Leevi ja Lassi tulivat kodinvaihtajina itsestään riippumattomista syistä. Elämä Leevin kanssa on rentoa ja hauskaa. Hän alkoi tutkia sijaiskotia heti saapuessaan ja nautti leikkimisestä ja silityksestä jo ensimmäisenä iltana. Leevillä on jo tapana vierailla hoitajiensa luona sängyssä, tökkäillä varovasti poskia ja kehrätä. Päivän ohjelma jakautuu yleensä päiväuniin olohuoneessa ja iltaisin hoitajan sylissä viettämiseen.

 

Ruuan suhteen Leevi on melko nirso ja maistuvien ruokien sekä koostumusten löytäminen onkin vielä kesken. Hänellä on tapana nuolla vain ruoan kosteat osat ja jättää kiinteät osat pois. Ruoan
kuumentaminen ja muussaus on auttanut hieman. Tällä hetkellä tarvitaan 3-4 pienempää annosta päivässä kannustamaan Leeviä syömään kunnolla. Leevi on käynyt Rekuilla ollessaan eläinlääkärissä hammashoidossa, joka sisälsi hammaskivenpoiston ja hammasröntgenin. Röntgenin perusteella huonokuntoiset hampaat poistettiin. Vastaavien hammassyöpymien vuoksi Lassille suositellaan vuosittaista hammasröntgeniä tilanteen seuraamiseksi.

 

Leevi on viettänyt koko elämänsä kuukautta vanhemman Lassi-kissan kanssa ja kaksikko etsiikin yhdessä loppuelämän kotia. Kaksikko etsii koti, jossa ne saisivat paljon huomiota ja rapsutuksia päiviinsä. Kaksikko ei sovi pienten lasten perheeseen, eikä perheeseen, jossa on muita lemmikkejä.