Leenu (nyk. Tipsu)

Lisätty sivulle: 2008-02-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Leenu (nyk. Tipsu)
5.4.2008 LEENU MUUTTI OMAAN KOTIIN TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

7.4.2008 Leenu (nyk. Tipsu) on piristynyt hirvittävästi pienessä ajassa. Täysin äänettömän ja rennon oloisen automatkan jälkeen Tipsu vietti ensimmäisen yön omassa huoneessa, mutta seuraavana aamuna siirtyi jo toisten joukkoon.

Ihmisiä Tipsu aristelee, mutta toista kissaa ei niinkään. Kissat pitävät vielä toisiinsa pientä “hajurakoa”, mutta sähinä on vähentynyt paljon ja nyt tehdään jo kovasti tuttavuutta; kiipeilypuussa on jo yhdessä vähän leikittykin!! Erityisesti akvaario ja ruokahetki on Tipsun mieleen.

****

NAARAS, noin 6kk (maaliskuussa 2008)/Vantaalla

5.3.2008 uusia kuvia + kuulumiset: “TIINU, LIINU ja LEENU ovat erittäin hyvin kesyyntyneet ja tykkävät istua sylissä ja kaipaavat silityksiä”

24.2.2008 Sisarukset Leenu, Liina ja Tiinu odottavat omaa kotia. Kotihoitajan mukaan neidit ovat ystävällisiä ja tottuneet muihin kissoihin ja koiriin, kuulemma isotkin koirat ovat ok.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.