Leedy (nyk. Helmi)

Lisätty sivulle: 2011-04-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Leedy  (nyk. Helmi)
22.5.2011 LEEDY SAI KOIN TAMPEREELTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

26.5.2011 Leedy on nyt nimetty uudelleen Helmiksi meidän pikkupojan toiveesta. Helmi on ihan hurjan ihana kissa! Paljon vielä viettää aikaa saunassa lepäillen mutta välillä tulee seurustelemaan ja kiertelee kehräten asuntoa. Tykkää silittelystä ja menee aina kyljelleen heti kun joku silittää. Meidän patalaiska Simo-kissakin on ruvennut leikkimään kun Helmi tuli taloon. Välillä leikkivät yhdessä ja välillä se leikkii ja mouruaa yksinään. Kaikin puolin menee siis hyvin.
Terveisin Karita

****

10.4.2011 Leedy on noin 3-vuotias hyvin lempeä ja hyväntahtoinen leikattu tyttökissa Virumaan tarhalla. Hyvin kauniin harmaan ja beigen kirjava.Leedyllä on kauniisti kiiltävä turkki ja hyvä terveys. Leedy rakastaa hellittelyä ja kehrää hiljaa kun ihminen pitää sylissä. Leedy on älykäs kissa, joka varmasti oppisi vaikka tekemään temppuja. Leedy osaa käyttää hiekkalaatikkoa. Leedy on löytynyt 4.7. Sõmerusta.

Virumaan tarhan vuokrasopimus päättyy 1.5.-11 jonka tähden eläimilla on kiire löytää ikioma koti.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.