Lee Sin

Lisätty sivulle: 2014-09-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Lee Sin
28.10.2014 Lee Sin ja Lucian saivat kodin Vantaalta.

***

Leikattu urospentu. S. 6/2014. Kotihoidossa Helsingissä.

21.10.2014 Lee Sin lähtisi mielellään jo omaan kotiin joko yhdessä veljensä Lucianin kanssa tai toisen reippaan kollin kaveriksi.

8.9.2014 Lee Sin on joukon johtaja, hän pitää huolta muista ja on aina joukon kärjessä näyttämässä mallia ja tutustumassa vieraisiin. Myös outotapaisin, juo mm. vettä niin, että toinen etutassu on kipossa. Rapsuttelee korvaansa seisten kuten koira, ja mäkättää jos näkee linnun ikkunasta.

Leona, Lissandra, Lee Sin ja Lucian ovat neljä villiä ja leikkisää pentusisarusta, joiden temmellystä on ilo seurata vierestä. Aristavista ja ujoista pennuista on viikossa kuoriutunut ylisosiaalisia ja ihmisläheisiä sydämensulattajia. L-pennuilla oli korvapunkki joka on lääkitty ja pentujen korvia putsaillaan vielä päivittäin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.