Leanna

Lisätty sivulle: 2012-10-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Leanna
15.12.2012 LEANNA MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN KOIRAN KAVERIKSI YHDESSÄ VELJENSÄ JOSPIN KANSSA

****

LEIKATTU NAARAS noin 5kk (joulukuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

11.12.2012 Leannasta ei oteta tällä hetkellä lisää kyselyitä.

22.11.2012 Leanna kävi tehosterokotuksella ja olisi nyt kaikin puolin valmis muuttamaan omaan kotiin.

Kotihoitaja kertoo: Leanna on juttelevainen tyttö, aamulla se käskee ruokaa kuppiin (kun on ensin käynyt peiton alla kehräämässä), yksin jäädessään se huutelee kavereiden perään ja itsekseen miettiessään se kurluttelee ajatuksiaan ääneen. Leanna on ystävystynyt hoitopaikan kollien kanssa ihan väkisinkin, kun se vaan menee rohkeasti kehräten luo. Jos tyttö huomaa olevansa yksin jossain, se naukuu ja maukuu, kunnes kaveri on taas löytynyt, tai se kömpii toisten viereen makoilemaan. Jos makoilu tuntuu pitkäveteiseltä, Leanna ei arkaile iskeä hampaitaan kollin kankkuun. Ja sitten on elämässä taas vauhtia. Kollit ovat ottaneet pienen tytön hyvin vastaan ja huolenpito on molemminpuolista eli ihan parasta olisi, jos Leannan omassa kodissa olisi kavereita, vaikka ihmisenkin seura kelpaa neidille oikein hyvin. Leanna osaa viihdyttää myös itse itseään. Se menee lelukorille ja juttelee, että millähän nyt alkaisin leikkiä. Mikä tahansa kelpaa, kunhan sen saa liikkeellle. Parasta on tietysti, jos saa saalistaa jonkun liikuttamaa lelua tai juosta lattialle heitettyjen raksujen perässä.

12.11.2012 Siron ja kauniin Leannan sisko pääsi omaan kotiin, joten nyt Leannakin tahtoisi jo pian omaan kotiin.

2.11.2012 Leanna ja Luumu ovat molemmat aikamoisia kehruukoneita ja kotihoitajan mukaan ne tulevat käymään välillä sylissä, pysyvätkin vähän aikaa. Kun niiden huoneeseen menee, niin tulevat heti innolla tervehtimään. Tytöistä on tullut ihan loistoneitejä!

29.10.2012 Leanna oli aluksi kolmesta sisaruksesta vain jotenkin “keskimmäinen” se toinen mustavalkoinen. Lupiini oli kehruukone ja kiinnostunein ihmisistä, Luumu itsenäisin ja Leanna tarkkailee tilanteita ja tulee mukaan hetken päästä. Kun se hetki sitten tulee, Leanna ei jää yhtään muista jälkeen saalistus- ja telmimisleikeissä. Vauhtia leikkituokioissa riittää ja kun väsy tulee, Leanna tykkää lepäillä hoitajan vieressä tai jalkojen juuressa, tietysti kehräten. Kun se kierähtää selälleen, sen valkoisella vatsapuolella näkyy musta läiskä. Sille kelpaa kaikki ruoka varsinkin jos sen voi syödä niin, että nostaa palat kupista. Syötyään Leanna peseytyy aina huolellisesti.

Kun Leanna oli pari päivää totutellut uuteen paikkaan, se oli valmis tulemaan itse hoitajan syliin, ja viikossa Leanna oli hoitopaikassa kuin kotonaan. Siitä tulikin hoitajan pikku mussukka. Leanna sopeutuu varmaan hyvin omaan uuteen kotiin.

22.10.2012 Luumu, Leanna ja Lupiini ovat nyt luovutusiässä ja valmiita omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen. Tytöt siirtyivät viikonloppuna yhdessä Nurmijärveltä kotihoitopaikkaan Helsinkiin.

10.10.2012 Isolde ja Raineri sekä näiden pennut Luumu, Leanna, Lupiini, Jospi ja Jusu odottamaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Pesueelle meinasi käydä köpelösti, mutta nyt pikkuperhe on yhdistyksen hoivissa ja niille etsitään omat kodit.

Pentujen sosiaalistaminen on lähtenyt hyvin käyntiin hoitopaikassa. Ujostelu johtunee siitä, että pennut ovat joutuneet olemaan elonsa alkuajat ilman ihmisen sosiaalistamista. Leanna on kaunis tyttöpentu, jolla on hauskasti toinen silmä musta. Leannasta kuorituu varmaan viehkeä neitonen, kunhan se tottuisi ottamaan vielä paremmin vastaan hellittelyä. Leannan kanssa se on jo hyvällä alulla.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.