Lavender (nyk.Nöpö)

Lisätty sivulle: 2012-09-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lavender (nyk.Nöpö)
6.10.2012 Lavender muutti omaan kotiin Helsinkiin yhdessä veljensä Nevillen kanssa.

***

Kuulumisia kodista:

16.12.2014 Nöpö ja Tikru voivat oikein hyvin. Muutimme uuteen asuntoon kesällä ja nyt on kaksi kerrosta asunnossa. Täällä on melkoinen vauhti päällä nyt kun kissoilla on tosissaan tilaa juosta. Ja kyllähän siinä tulee mukana juostua välillä itsekin :)

Nöpöstä on tullut melkoinen lintubongari. Katselee mielellään ikkunasta ulos ja kun joku tirppa lentää ohi alkaa meidän päivystäjän häntä heilumaan ja suusta kuuluu “njä njä njä njä ………. njä njä”. :) Kai se on suomeksi “lintu lintu lintu lintu …….. lintu lintu”

Tikru on kasvanut melko lailla. Vieläkin se tahtoo välillä olla kovastikin ujo, mutta tykkää myös sylistä ja rapsutuksista. Silloin siis kun sitä sattuu kiinnostaan :) Tikrussa on myös vissiin koirageenejäkin, kun se tykkää noutaa lelua ja hakea sen aina heitettäessä takasin. Leikkisä kaveri muutenkin. Ohessa muutama kuva kaveruksista.

16.10.2012 Tervehdys! Tikru (Neville) ja Nöpö (Lavender) voivat oikein hyvin. Pari päivää meni ihmetellessä ja tutustuessa uuteen paikkaan ja meihin, mutta todella hienosti ovat kotiutuneet. Nyttemmin ovat jo todella reippaita. Kaveripariskunta oli käymässä toissapäivänä ja heti kissat olivat uteliaina tekemässä tuttavuutta ja leikkimässä heidän kanssaan.

Vauhtia on ollut aivan mahdottomasti ja väsymyksen yllättäessä syli on tullut tutuksi paikaksi ottaa päiväunet :). Ohessa pari valokuvaa.

16.10.2012 Tervehdys! Tikru(Neville) ja Nöpö(Lavender) voivat oikein hyvin. Pari päivää meni ihmetellessä ja tutustuessa uuteen paikkaan ja meihin, mutta todella hienosti ovat kotiutuneet. Nyttemmin ovat jo todella reippaita. Kaveripariskunta oli käymässä toissapäivänä ja heti kissat olivat uteliaina tekemässä tuttavuutta ja leikkimässä heidän kanssaan.

Vauhtia on ollut aivan mahdottomasti ja väsymyksen yllättäessä syli on tullut tutuksi paikaksi ottaa päiväunet :). Ohessa pari valokuvaa.

***

Leikattu naaraspentu, noin 11 viikkoa (syyskuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä, luovutus vko 39 lopulla

15.9.2012 Lavender on kaunis pidempi turkkinen tyttö, joka rakastaa leikkiä sisarustensa kanssa. Neiti on kova kehräämään ja kiipeää mielellään syliin kertoilemaan kähellä äänellään tarinoitaan.

Lavender on tullut yhdistykselle hoitoon heinäkuun lopussa yhdessä emonsa Matami Huiskin ja sisarustensa Hermionen, Nevillen ja Seamuksen kanssa.

Näistä suloisista kissoista löytyy lisää kuvia ja keskustelua TÄÄLTÄ.

KULUKORVAUS LEIKATUSTA kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.