Launo

04.06.2018

Alkuperä: Suomi

Kissaemo TiTi-U saapui Rekkujen sijaiskotiin neljän lapsensa kanssa, kun pennut olivat vain muutaman päivän ikäisiä. Turvallisissa olosuhteissa koko pesueesta on kasvanut varsin tasapainoinen seurue, ja nyt he alkavat olla valmiita omaan loppuelämän kotiinsa.

4.12.2018

Launo muutti omaan kotiin toisen tyttökissan ja kahden koiran kaveriksi!

13.11.2018

Lisätty uusia kuvia Launosta.

Oikean kissan kokoiseksi kasvanut Launo etsii edelleen omaa kotiaan. Uskomattoman pehmeäturkkinen pikkuneiti on myös oppinut yhdistämään, mistä ruoka tulee (eli siis ihmiseltä).  Launo kehrää ja kurisee, tervehtii tuttuja ihmisiä ja nauttii silityksistä. Syli ei ole lempipaikka, mutta oikealla hetkellä Launosta tulee räsynukkemainen kainakaveri silti. Launo rakastaa noutamisleikkejä ja onkin sijaiskodin noutajarotuista koiraa parempi niissä. Launo kaipaisikin uudessa kodissa leikkiseuraa reippaasta kissasta. Enää eivät vieraat pelota, vaan Launo kohtaa heidätkin rennosti. Launo on tottunut koiriin, mutta ei pieniin lapsiin.

Olisitko siis sinä vihdoin Launon uusi lempi-ihminen, jonka kanssa tämä pikkukissa voisi olla rennoin ja onnellisin?

5.10.2018

Launo etsii kotia viimeisenä sisaruksista. Vieraiden suhteen Launo on vielä arka ja saattaa vetäytyä omiin oloihinsa, mutta oman ihmisen kanssa Launosta kuoriutuu ihan tavallinen pikkukissa. Juuri tuota omaa ihmistä neiti kaipaakin kovasti. Rohkeasta kaverista olisi siis etua Launolle,  jotta hän oppisi suhtautumaan rennommin myös uusiin ihmisiin.

21.8.2018

Launo on pentueen vekkuli, kiipeilyexpertti ja keksijä aktiviteeteille, jotka lähes poikkeuksetta ovat jotain kissoilta kiellettyä. Fiksun pikkuneidin kanssa kannattaakin olla tarkkana, koska sen toilailujen seurailu piristää varmasti synkkääkin päivää.

Launo kaipaa kotia toisen aktiivisen tyttökissan kanssa seikkailuretkilleen. Sijaiskodissaan Launo on tottunut myös koiriin.