Lassi

14.04.2009

Alkuperä: Suomi

Lassi on lupsakka seniori Ragdoll, joka etsii kotia yhdessä Leevin kanssa.

 

16.5.2024

Lassi muutti omaan kotiin Lassin kanssa.

 

7.4.2024

 

Lassi on ollut yhä sijaiskodissa oma rauhallinen ja suloinen itsensä. Hän ei ole aivan yhtä sosiaalinen kuin Leevi, mutta tulee silti istumaan sen hoitajan viereen, jos he tekevät ruokaa tai jotain mielenkiintoista. Hän myös keskeyttää joskus päiväunensa tullakseen pyytämään silitystä, jos kuulee jonkun valmistautuvan lähtemään kotoa. Lassilla on hyvä ruokahalu, nyt kun yksi tai kaksi hänen pitävää ruokamerkkiä on tunnistettu. Hän on ottanut lääkkeensä ilman ongelmia ja muutenkin kissa on voinut hyvin.

 

10.3.2024

 

Lassi on lempeä ja rauhallinen Ragdoll-rotuinen kissa, joka tuli Rekuille kodinvaihtajana itsestään riippumattomista syistä. Lassi saapui sijaiskotiin helmikuun alussa eläinlääkärikäynnin jälkeen. Tämän tapahtumarikkaan päivän jälkeen hän oli hieman ujo ja yritti löytää piilopaikan. Yleisesti hän on ujompi ja rauhallisempi kuin yhdessä kotia etsivä Leevi, mutta nauttii myös ihmisseurasta päivän aikana. Lassi on erityisen kiinnostunut ihmisten ruoan hajuista ja muovipakkausten äänistä. Siksi onkin tärkeää, ettei mitään ylimääräisiä houkutuksia jäisi pöydille. Nyt kuukauden sijaiskodissa vietettyään Lassi kyllä tutkii sijaiskodin ympäristö, mutta nauttii selkeästi myös mukavassa matkakopassa nukkuessaan.

 

Lassi on ollut melko nirso ja tällä hetkellä rutiinina on tarjota pieniä annoksia hieman lämmitettyä märkäruokaa 3-4 kertaa päivässä. Kuivat tai suuret herkut tulisi murskata etukäteen, sillä Lassi tahtoo niellä palat kokonaisina ja sitten oksentaa ne ylös. Lassilla on kilpirauhasen liikatoimintaa, joka vaatii kahdesti päivässä annosteltavaa lääkettä. Hän ottaa lääkkeen oraalisen ruiskun avulla vaivattomasti. Lassi on käynyt vuoden 2024 alussa hammaskivenpoistossa ja hammasröntgenissä, jonka perusteella huonokuntoiset hampaat poistettiin. Vastaavien hammassyöpymien vuoksi Lassille suositellaan vuosittaista hammasröntgeniä tilanteen seuraamiseksi.

 

Lassi on kuukauden vanhempi kuin Leevi ja he ovat viettäneet koko elämänsä yhdessä sisäkissoina. He etsivätkin yhdessä loppuelämän kotia. Lassi on kaksikosta varovaisempi, mutta antaa rakkautta takaisin
saadessaan omaa tilaa tarvittaessa. He etsivätkin kotia, jossa he saisivat läheisyyttä ja huolenpitoa hyvinvointinsa takaamiseksi. Kaksikko ei sovellu pienten lasten perheeseen tai perheeseen, jossa on muita lemmikkejä.