Larisa

Lisätty sivulle: 2014-09-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Larisa
3.10.2014 Larisa muutti omaan kotiin Vantaalle koiran kaveriksi.

***

Leikattu naaraspentu. Syntynyt 4.7.2014, luovutus aik. 26.9.2014. Kotihoidossa Helsingissä.

16.9.2014 Satakunnasta peräisin olevat emo Valentina ja pennut Andron, Timur, Larisa, Zoja ja Natalja saapuivat kotihoitopaikkaan, kun pennut olivat vasta parin päivän ikäisiä.

Larisa hurmaa kaikki kiinteällä tuijotuksellaan. Rauhallisen ja kiltin luonteen omaava tyttö viihtyy sylissä ja pitää silityksistä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.