Lara

Lisätty sivulle: 2010-11-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lara
3.3.2011 LARA MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN LARPPA-KISSAN KAVERIKSI

****

NAARAS, noin 6kk helmikuussa 2010/ Helsingissä

1.2.2011 Lara muutti kuukausi sitten Helsinkiin kotihoitoon eikä tyttöä enää tunnista samaksi arkalaiseksi :) Lara on toimelias nuori neiti, joka haluaa heti huomiota, kun hoitohuoneeseen menee. Silittelystä tyttö tykkää hirmuisesti ja se saakin tytön kehräämään kovasti.

Lara tuli oikein hyvin toimeen Larpan kanssa, mutta Larpan saatua kodin se on tottunut olemaan myös yksin. Lara on siis rohkaistunut tosi paljon, mutta nostelu on sille vielä pelottavaa. Lara tarvitsee paljon kärsivällisyyttä ja rakkautta, mutta siitä tulee varmasti ihana kotikissa.

16.12.2010 Kuulumisia: Lara on edelleen kovin arka,tyttö ensimmäisen kotihoidossa olleen viikon jälkeen alkoi näyttää jo kesyyntymisen merkkejä, mutta vaitettavasti jouduimme pentujen kanssa käydä eläinlääkärissä nuhan takia, ja jokainen pentu sai myös antibiootti kuurin, minkä jälkeen otimme pahasti Laran kanssa takapakkia. Antibiootti kirveli kaikkia pentuja niin kovin että kaikki vain rääkyivät :(

Uskon että Larasta tulee ihana kesy rakastava perheenjäsen ajan kanssa. Lara leikkii kyllä ihmisen kanssa, mutta syliin ei anna ottaa. Juoksee mielummin karkuun, ja tietysti monen ihmisen läsnäolo saa Laran vielä paniikkiin :(
Lara oli ison häkin välityksellä “tekemisissä” perheen omien kissojen ja koiran kanssa, ja heidän välillä ei ollut sähinää eikä muutakaan metelöntiä, ainoastaan Lara oli alkuun vähän arka kun ei tiennyt keitä toiset olivat, mutta noin vartin tuijottelun jälkeen uskalsi tulla tunnelista haistelemaan ja tutkimaan kissoja ja koiraa.

29.10.2010 Lara on kotihoitopaikassa yhdessä Larppa-pennun kanssa.

Kotihoitaja kertoo: Lara asustaa hoitokodissa Larpan kanssa joka on eri pentueesta oleva kollipoika. Lara on vielä kovin ujo, joten olisikin hyvä jos se pian pääsisi omaan kotiin totuttelemaan elämään oman perheen parissa.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.