Lani

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Varattu

3.10.2023 Lani muutti kaverinsa Pikku-Titin kanssa yhteiseen kotiin.

***

Sosiaalinen ja aktiivinen Lani etsii uutta kotia parhaan kaverinsa Pikku-Titin kanssa.

27.8.2023

Lanilla ollut antibioottikuuri on tehnyt hienosti teränsä ja nykyään Lanin terveydentila on hienolla mallilla! Flunssaoireilu on jäänyt pois, tarpeelliset eläinlääkärireissut on tehty ja Lani on todella pirteä ja energinen oma itsensä. Lani on jatkanut oloaan erittäin sosiaalisena pikku kissana, joka pitää hirmuisesti ihmisten seurasta sekä rapsutuksista. Ruoka ja herkut ovat paras asia maailmassa, ja leikkiminen sekä kissakaverin että ihmisten kanssa on todella kivaa!

Nyt tämä hurmaava, leikkisä ja aktiivinen ihan valmis kotikissakaksikko tarvitsisi vain uuden kodin rallittelujaan varten! Kaverukset voisivat sopia monenlaiseen kotiin, kunhan terveydentilaa osataan seurata flunssaoireilun ja hampaiden osalta varmuuden vuoksi jatkossakin. Molemmat ovat helposti käsiteltävissä, ahneita ruuan perään ja ovat reagoineet hyvin myös sijaiskodissa vierailleisiin ihmisiin.

9.7.2023

Lani saapui Pikku-Titin kanssa sijaiskotiin suuresta kissayhteisöstä, jossa he liikkuivat vapaasti ulkona. Hän on sopeutunut hyvin sisäkissaksi, ja viihtyy sijaiskodissa. Lani on hyvin seurallinen kissa ja tuleekin pyytämään rapsutuksia sekä kiehnäämään ihmisten ympärille. Vieraat Lani ottaa vastaan ovella rohkeasti ja uteliaasti, ja kun paikalla on useampia ihmisiä, Lani saattaa kiertää vuorollaan kaikkien luona tehden lähempää tuttavuutta. Hän tykkää makoilla niin ihmisten kuin kissakaverinsa Pikku-Titin kanssa kun väsyttää.

Ihmisten kanssa leikkiminen saattaa ajoittain vielä vähän epäilyttää, mutta kissakaverinsa Pikku-Titin kanssa hän suorastaan villiintyy. Kissat jahtaavat leluja yhdessä tai painivat. Leikkien jälkeen Lani ja Pikku-Titi putsaavat toistensa turkit ja asettuvat levolle yhdessä.

Hiekkalaatikolla käynnit ovat sujuneet alusta lähtien mallikkaasti, ja Lanille maistuu ruoka erittäin hyvin.

Populaatiossa, josta Lani ja Pikku-Titi tulivat yhdistykselle on todettu mykoplasmaa, kalikia sekä klamydiaa. Tämän takia Lanilla on ollut hieman terveyspulmia sijaiskotiin saapuessaan.

Lani ja Pikku-Titi saivat matolääkekuurin, sirutuksen ja rokotukset sijaiskotijakson alkuun. Lani aivasteli paljon ja oli räkäinen. Tämän vuoksi eläinlääkäri määräsi hänelle antibioottikuurin, joka kesti koko kesäkuun. Flunssaisuus on kuitenkin selvästi vähentynyt sijaiskotijakson aikana. Lani ja Pikku-Titi saavat Flumaxin tukiravintoa ruoan kanssa flunssaoireiden helpottamiseen ja ennaltaehkäisyyn. Lanilta löytyi jonkin verran hammaskiveä, joten hän kävi hammaslääkärissä hoitamassa suun kuntoon. Suusta myös poistettiin muutama huonoon kuntoon päässyt hammas, mutta nyt sijaiskotijakson eläinlääkärihoidot ovat takana ja terveys näyttää hyvältä. Uuden kodin olisi kuitenkin hyvä seurata mahdollista flunssaoireilua tulevaisuudessakin sekä käyttää Lania tasaisin väliajoin hammaskontrolleissa.

Hoitotoimenpiteet ja lääkkeiden anto on helposti herkuilla motivoituvalle Lanille helppo toteuttaa.

Täydellinen uusi koti Lanille ja Pikku-Titille olisi paikka, jossa ihmiset olisivat kiinnostuneita ja tietäväisiä kissojen perusterveydentilan seuraamisesta. Uudessa kodissa ihmisillä olisi paljon aikaa ja energiaa olla sosiaalisten ja aktiivisten kissojen seurana. Valjaissa ulkoilua voi kokeilla, mutta Lani ja Pikku-Titi ovat sopeutuneet hienosti myös elämään neljän seinän sisällä. Lani voisi myös herkkusuuna oppia monenmoista temppua, jos hänen uusilla ihmisillään sellaiseen olisi intoa.