Lampinen

Lisätty sivulle: 2011-08-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lampinen
21.8.2011 LAMPINEN SAIKODIN HELSINGISTÄ

****

KUULUMISIA omasta kodista:

9/2011 Haimme Lampisen noin kuukausi sitten Turusta. Lampinen on kotiutunut hyvin ja kasvanut paljon. On pitkäjalkainen, komea, kiiltäväkarvainen poika. Nukkuu poikani vieressä kehräten ja voimakkaasti tassuillaan leipoen. Parhaillaan juoksee täyttä neliä olohuoneessa leikkihiiren kanssa tehden kaikki mahdolliset kissantemput ja -voltit. Ostimme herralle kiipeilypuun, joka on totisesti saanut kovaa kyytiä. On siis äärettömän leikkisä ja energinen poika.

On seurallinen ja juttelee kurnien. Etevä kerjäämään makupaloja ja syö hyvin.
Meinäsi ruveta lihomaankin mutta säätämällä ruoka-annoksia on pysynyt kuosissa. Kaiken kaikkiaan ihastuttava kissa johon kaikki ovat aivan lätkässä.
Kiitos vielä avusta.

****

UROS, n. 3,5 kk (elokuussa 2011) kotihoidossa Turussa

15.8.2011 Lampisen hoitokodille on tulossa muutto syyskuun alussa ja olisikin hienoa, jos Lampinen löytäisi sen oman kodin ennen muuttoa. Lampinen on persoonallinen kissa korvatupsuineen ja selän upean kuvion ansiosta. Luonteeltaan Lampinen on mukava, ihmisrakas ja leikkisä kollipojan alku.

5.8.2011 Lampinen ja Super-Hans ovat samassa hoitokodissa Turussa ja ne ovat tulleet hoitoon Porin kissarankkurilta, jonne vanha ihminen, jonka pihapiiriin pojat olivat ilmestyneet, oli kissaveljekset toimittanut. Kissaveljekset ovat oikein eläväisiä ja kaipaavat paljon tekemistä ja huomiota. Kova hurina ja kiehnäys alkaa heti, kun saavun heidän valtakuntaansa. Tykkäävät kiipeillä eri paikoissa, välillä hoitajan jaloissakin, josta tosin aletaan oppia jo pois. Ruoka maistuu ja elämä hymyilee näille muutoinkin, eikä heillä ole mitään terveysongelmiakaan. Eivät viihdy pitkään sylissä, vaikka silityksistä tykkäävätkin. Nämä kaipaavat omat ruokakupit, tai muuten tulee kova murina. Ovat hiljalleen totutelleet rauhalliseen koira-asukkiinkin. Siihen suhtautuvat ainakin vielä tällä hetkellä varautuneesti mutta mitään suurempia kohtauksia ei olla nähty. Lampiseen on mahdollisuus mennä tutustumaan hoitokotiin.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.