Lälläri-Liina

Lisätty sivulle: 2016-12-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lälläri-Liina
14.1.2017 Liina sai kodin Klaukkalasta toisen kissan kaverina.

***

Leikattu naaraspentu, s. arviolta 8/2016. Kotihoidossa Hämeenlinnassa.

19.12.2016 Liina pääsi eristyksestä parin aikuisen kollin seuraan ja voi että, kun olikin onnellinen tyttö! Tosin poikien painileikit ovat aivan liian rajuja Liinalle. Se mielellään muuttaisi jo pian kotiin, jossa olisi tyttökaveri leikkeihin. Liina jännittää vielä kävelevää ihmistä, mutta tähänkin totutellaan hiljalleen. Aamuisin Liina on ollut jalkojen päällä makoilemassa ja alkaa kehräämään, kun huomaa hoitotädin heränneen. Sitten tullaankin venytelleen rapsuteltavaksi. Liina söisi mielellään paljon lihaa ja saattaa hieman nirsoilla ruokien suhteen. Kuivaruokaa sille ei parane antaa lainkaan, koska niiden takia jää kaikki muu ruoka syömättä. Kuivaruoka kun ei ole kovin hyvää ravintoa kissalle suuren hiilihydraattipitoisuuden vuoksi.

Liinan leikkaushaava on parantunut hyvin, vaikka alkuun se kiinnostikin vähän turhan paljon. Sen takia Liina saikin pitää pari päivää sukasta tehtyä “leikkauspukua” päällään!

12.12.2016 Lälläri-Liina on kaunis, ihanan utelias, iloinen ja leikkisä pieni kissanpentu. Se on loukutettu marraskuussa veljiensä kanssa Sastamalasta. Liina alkuun villitsi poikien arkuutta hurjilla sähinöillään ja murinoillaan, joten se päätettiin erottaa omaan hoitopaikkaansa.

Parin viikon aikana Liinasta on kehkeytynyt ihana lälläri. Se saattaa vielä aluksi kipittää karkuun ja vähän sähistä, mutta tulee kyllä heti kurkkimaan ja toteamaan tutun ihmisen tulleen paikalle. Sitten alkaakin kehräys ja häntä pystyssä pusketaan rapsuttavaa kättä! Liina tykkää kovasti juosta huiskien perässä ja palloilla leikkiminen on myös kivaa! Liina pesee usein hoitotädin kättä ja öisin on mukava tunkea peiton alle lämmittelemään. Pakastekuivattu kana on Liinan suurta herkkua ja sen avulla neidistä saa nopeasti kaverin itselleen! Liina muistaa myös käydä säännöllisesti näyttämässä herkkupussia hoitotädille, josko sieltä liikenisi pieni pala palkkioksi!

Liina etsii kotia, jossa olisi kiva ja leikkisä tyttökissa odottamassa! Pienten lasten perheeseen Liinaa en suosittele, mutta kouluikäisiin se voisi hyvinkin tottua!

Lälläri-Liina, Pullero-Seppo, Löllerö-Sampo ja Pöllerö-Jussi tuli yhdistykselle Kiikoisten löytöeläinpalvelun kautta. Sisarukset on loukutettu Sastamalasta, sen enempää niiden tarinasta ei ole selvillä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.