Lakutyttö

Lisätty sivulle: 2007-10-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lakutyttö
2/2008 Lakutyttö sai oman kodin.

***

NAARAS n.4kk (lokakuussa 2007)

Marraskuu 2007 Lakutyttö etsii uutta kotia. Uudessa kodissa ollut kissa ei hyväksynyt Lakutyttöä, joten katsoimme parhaaksi etsiä sille uusi koti.

3.11.2007 Lakutyttö on jo kovasti rohkaistunut ja päästää ihmisen silittämään ja nostamaan syliinkin. Arkahan se vielä on, mutta päivä päivältä rohkaistuu.
Lakutyttö on tottunut muihin kissoihin ja hoitopaikan koirastakaan se ei mitään piittaa. Sille voisi olla hyväksi päästä kotiin, jossa olisi jo ennestään sosiaalinen kissakaveri.

Laku ja Nokipoika ovat löytökissanpentuja Seinäjoelta. Sisarukset ovat olleet melko vähäisessä kontaktissa ihmisten kanssa elämänsä alkutaipaleella ja ovatkin vielä kovin arkoja. Ihminen on niille jotain suurta, outoa ja äärimmäisen pelottavaa ja tuleekin varmasti viemään vielä jonkin aikaa ennenkuin pennut pystyvät luottamaan ihmiseen. Tulevilta kodeilta vaaditaan siis kärsivällisyyttä ja motivaatiota. Molemmat pennut ovat sijaiskodissa Kurikassa.

HUOM!
Laku ja Nokipoika etsivät kotia Seinäjoen seudun eläinsuojeluyhdistyksen kautta ja luovutussopimus tehdään SSESY:n sopimuksella. Luovutusmaksu on 30 euroa/pentu. Tutustu SSESY:n toimintaan osoitteessa http://www.ssesy.com/2006/
Sivuilta löytyvät myös yhteystiedot, joista pennuista voi kysellä.