Lakutoffee (nyk. Ross)

Lisätty sivulle: 2010-09-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Lakutoffee (nyk. Ross)
24.9.2010 LAKUTOFFEE MUUTTI OMAAN KOTIIN TAMPEREELLE YHDESSÄ KERMATOFFEEN KANSSA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

9.10.2010 Leikkisä parivaljakko Ross ja Leonardo ovat kotiutuneet loistavasti uuteen kotiinsa Tampereelle. Kaksiossamme on riittänyt touhua ja tohinaa kun kissat jahtaavat toisiaan ja painivat keskellä olohuoneen lattiaa ja välillä sängyllämmekin. Leonardo on muuttunut huimasti parin viikon aikana: siitä on tullut erittäin ihmisläheinen veijari. Aluksi se ei juurikaan edes kehrännyt, mutta nykyään se hurisee kuin mikäkin moottori. Ross puolestaan on pysynyt energisenä ja uteliaana karvapallerona kuten ennenkin, vaikka se ehti sairastaa jo silmätulehduksenkin. Ne ovat kyllä tuoneet paljon iloa, ääntä ja elämää meidän opiskelija-arkeemme.

Terveisin, Toni ja Niina

****

UROS, noin 3kk (syyskuun puolessa välissä 2010) Helsingissä

17.9.2010 Suloinen, leikkisä ja ihmisrakas Lakutoffee on viime kesän kissasatoa Satakunnasta. Lakutoffee on ainoa lapsi, ja se onkin ihastunut kovasti päästyään hoitopaikkaan leikkimään toisten kissanpentujen kanssa. Poika nauttii myös ihmisen läheisyydestä, ja silittäminen saakin sen kehräysmoottorin käyntiin samantien. :D

Eilen Lakutoffee sai rokotuksen ja mikrosirun, joten se on valmis lähtemään uuteen kotiin heti, kun sille sopiva koti löytyy. Mielellään Lakulle voisi olla kissaseuraa tulevassa kodissa tai se voisi lähteä samaan kotiin toisen kissanpennun kanssa. Lakutoffee on samassa hoitopaikassa kuin Kermatoffee, Spike ja Angelus.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.