Laku

6/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Laku ja Liitu ovat nuoret, kiltit tyttökisut jotka tulivat etsimään uutta yhteistä kotia Rekkujen kautta.

3.6.2019
Laku on hellyydenkipeä pieni pantteri. Rakastaa rapsutuksia ja on alkanut pikkuhiljaa viihtymään myös kotihoitajan sylissä. On rauhallisempi kaksikosta ja huomattavasti rohkeampi. Laku uskaltautui jo ensimmäisenä päivänä haistelemaan ja puskemaan kotihoitajan kättä.

Molemmat tytöt pelkäävät uusia asioita ja kovia ääniä. Olivat alussa hyvin arkoja, mutta noin viikon sijaiskodissa olon jälkeen alkoivat jo tottua paikan ääniin, hajuihin ja ihmisiin.

Pelkäävät 1v poikaa mutta Laku sallii 3v pojan silitykset jos sen pitää aikuisen sylissä. Uskon että tottuisivat rauhallisiin vähän isompiin lapsiin, mahdollisesti vauvaankin jos saavat ensin rauhassa tottua omaan kotiinsa.

Molemmat tytöt ovat superkilttejä ja leikkisiä mutta suht rauhallisia kuitenkin.
Molemmat tykkäävät jutella kauniilla aika hiljaisella äänellä, varsinkin ruoka-aikaan.
Alussa pelotti niin paljon että ruokahalukin katosi mutta nyt syövät jo ihan hyvin, mitään ahmatteja nämä ei tunnu kuitenkaan olevan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Elina / 045 214 3928

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Laku

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.