Laku

Lisätty sivulle: 2010-10-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Laku
30.7.2011 Laku sai kodin hoitopaikastaan.

***

Laku pieni arkalainen otti hoitopaikastaan oman luottoihmisensä omakseen ja osoitti olevansa jo kotona :)

****

UROS noin 8kk maaliskuun alussa 2011/ Sipoossa

28.2.2011 Laku on kastroitu ja sen rokotukset ovat kaikin puolin kunnossa, joten enää puuttuu vain pojalta oma koti. Laku on tällä hetkelle samassa hoitopaikassa Voten, Harry Harmajan ja Muskelin kanssa.

12.11.2010 Lakun sisaruksille on jo kaikille löytynyt oma koti, joten mistäs Lakulle löytyisi se oma perhe?

5.11.2010 Laku, hoitomamman muru, on reipastunut hienosti ja tykkää varsinkin perheen koirasta ja telkkarin katsomisesta.

27.10.2010 Lisätty uusia kuvia. Laku kävi sisaruksineen viime viikolla eläinlääkärissä saamassa rokotuksen ja mikrosirun, joten nyt sisarusparvi on valmiina omaan kotiin.
Kuulumisia kotihoidosta: Laku on kovasti piristynyt. Hieman arka ja ujo vielä on, mutta osaa jo rentoutua sylissä ja kehrätäkin! Laku on pentueen pienin, mutta ruoka maistuu hyvin ja poika kasvaa kovaa vauhtia. Lakusta on tullut leikkisä pikkuinen:)

13.10.2010 Sisarukset Donitsi, Tofu, Karamelli ja Laku odottavat omaan kotiin pääsyä.

Laku raukka, arka pieni poika, joka pelkää vähän kaikkea uutta vielä, se on
pentueen pienin. Laku ottaa Karamellistä turvaa ja kaksikko nukkuukin aina yhdessä. Laku on kiltti, Lakun saa leikkimään ja nukkumaan sylissä jo eikä se enää sähise, vaikka korvat meneekin helposti vielä luimuun. Hoitopaikassa Laku on kuitenkin reipastunut jo selvästi ja onkin jo rennompi.

Kulukorvaus leikatusta kissasta on 120 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.