Laikku Valmanpoika

Lisätty sivulle: 2011-11-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Laikku Valmanpoika
3.1.2012 LAIKKU SAI KODIN LIEDOSTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

8.1.2012 Kävimme lasten kanssa hakemassa Laikun viime tiistaina. Kotimatka sujui hyvin, hieman oli pientä miukumista, mutta ihan kohtuuden rajoissa. Laikku on kotiutunut hyvin. Se on utelias, sosiaalinen ja sopeutuvainen kissa. Pari päivää Laikku oli tytön huoneessa, mutta sitten torstaina se päätti, että nyt tutkitaan taloa lisää. Se hypähti ovesta, kun olin viemässä sille ruokaa. Ajattelin, että katsotaan nyt sitten miten tämä kissojen välinen tutustuminen etenee. Olihan Sissimme jo haistellut, että jotain uutta tässä talossa on. Sissi ei kyllääkänn ollut kovin innostunut uudesta tulokkaasta. Sähisi ja murisi. Laikku sen sijaan olisi ollut paljon innokkaampi tututustumaan Sissiin, mutta ymmärsi pysyä sopivan etäisyyden päässä. Laikku oli niin innoissaan, kun pääsi juoksemaan koko talossa ja vielä edestakaisin rappusissa. Välillä laitoimme Laikun tytön huoneeseen (ovi siis kiinni) syömään ja nukkumaan. Molemmat saivat olla rauhassa omissa oloissaan. Laikku ei kuitenkaan halunnut olla koko iltaa yksi huoneessa, vaan tuli taas uudestaan valloittamaan muitakin huoneita Sissin sähinöistä huolimatta. Sama toistui perjantaina ja lauanataina eli pari kertaa olivat samoissa tiloissa ja sitten Laikku välillä tytön huoneessa.

Yöt Laikku on nukkunut tytön huoneessa ja ovi on kiinni. Laikku nukkuu yöt tosi rauhallisesti, mitään ylimääräisiä ääniä tai metelöintiä ei kuulu. Se syö hyvin ja osaa käydä vessassa. Sissi kylläkin sähisee ja murisee Laikulle joka kerta, kun ovat samoissa tiloissa ja on pari kertaa läppäissyt tassulla. Se ei päästä Laikkua lähelleen. Tänään sitten tein niin, että laitoin Sissin tytön huoneeseen ja otin Laikun meidän muiden kanssa. Oven laitoin kiinni. Sissi sai rauhassa haistella Laikun hajuja ja Laikku sai rauhassa oleskella muualla talossa. Sitten vähän ajan päästä osat vaihtuivat eli Laikku työn huoneeseen syömään ja lepäilemään ja Sissi pois tytön huoneesta. Sissi on muutoin rauhallinen ja nukkuu myös yöt hyvin, mutta samanaikainen oleskelu samoissa tiloissa ei vielä luonnistu. Ymmärrän kyllä, että aluksi voi olla vaiketa päästää uutta kissaa omalle reviirilleen. Toivon, että Laikku ei lannistu eikä ala pelkäämään Sissiä ja että Sissi vähitelleen hyväksyy Laikun laumaan. Taidan toistaiseksi tehdä niin, että kissat vaihtavat välillä huoneitä, mutta eivät ole vapaasti samoissa tiloissa. Kokeilen yhteistä oleskelua sitten muutaman päivän päästä uudelleen. Toivon, että ajan kanssa kissat tottuvat toisiinsa ainakin riittävän hyvin, että riitoja ei niiden välille tule. Palaillaan. Kerron miten kissojen tutustuminen etenee…
Terveisin Katja

13.1.2012 Ohessa muutama kuva Laikusta ja Sissistä. Nyt saa kissat jo samaan
kuvaan! Viimeksi kirjoittelin, että Sissi murisee ja sähisee. Tällä viikolla on sitten jo juostu ja leikitty vaanimisleikkejä yhdessä. Päivisin kissat ovat olleet samoissa tiloissa, mutta eivät lepäile vierekkäin. Yöt Laikku nukkuu tytön huoneessa niin, että ovi on kiinni. Ruoka maistuu molemmille ja hiekkalaatikoilla käydään puolin ja toisin. Pahin jännitys kissojen välillä näyttäsi olevan laantunut.
Terveisin Katja

****

19.11.2011 Laikku Valmanpoika on mustavalkoinen poikapentu, joka on kotoisin Huittisista. Vili Valmanpoika, Täplä Valmanpoika, Napero Valmantytär ja Laikku Valmanpoika ovat sisaruksia. Pennut ovat kesyn kotikissan pentuja. Viikarit ovat kotihoidossa Huittisissa. Pennut luovutetaan kotiin viikolla 51 rokotettuna, sirutettuna, madotettuna ja ulkoloishäädettynä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun