Laban (nyk. Milo)

Lisätty sivulle: 2016-12-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Laban (nyk. Milo)
29.3.2017 Laban muutti omaan kotiin Hämeenlinnaan kahden muun kissan kaveriksi.

***

Leikattu uros, synt. n 7.5.2016.

16.3.2017 Lisätty kuvia komeasta Labanista. Tämä poika on edelleen oma hienovaraisen mukava itsensä, ei tee itsestään suurta numeroa mutta nauttii huomiosta sopivissa annoksissa. Laban etsii mieluiten aikuiskotia jossa olisi kiltti kollipoika tai reipas, painileikkejä sietävä tyttökissa sitä odottamassa.

8.2.2017 Labanin hoitopaikassa oli sieniepäily joka onneksi osoittautui testeissä vääräksi, ja nyt pojan kodinetsintä voi jatkua! Päästyään emonsa tiukan tassun alta Labanista on kuoriutunut normaalin leikkisä nuori kolli, joka kyllä tilaisuuden tullen saattaa vähän kiusata sopivan herkkää kissaa. Mahdollinen kissakaveri saisi siis olla sopivan ronski muttei mikään hirveä pomottaja jotta kissojen kemiat sopisivat yhteen… Esimerkiksi Labanin pikkuveli Linus tuntuu sopivalta kaverilta :)

Ihmisille Laban on edelleenkin todella nöyrä ja kiltti tyyppi, joka hieman ujostellen tulee hakemaan huomiota ja nauttii rapsutuksista.

11.1.2017 Labanista ei oteta tällä hetkellä kyselyitä vastaan.

27.12.2016 Laban on komea kokomusta kollipoika, joka saadun tiedon mukaan olisi syntynyt keväällä, mutta muhkean koon ja rauhallisen olemuksensa puolesta voisi veikata ikää olevan enemmänkin. Laban saapui hoitoon emonsa sekä neljän nuoremman pikkuveljen kanssa, ja hoitopaikassa se tuntuu jäävän muiden kissojen jalkoihin. Pikkupentujen kanssa Laban leikkii kiltisti muttei oikein ehdi suurimpiin ryntäilyihin mukaan, ja ärhentelevää, peräkammarinpoikaansa kyllästynyttä emoaan se väistelee ujosti. Myös ihmisen kanssa Laban on melko ujo, mutta uskaltaa jo nojata nautinnollisesti rapsuttavaa ihmistä vastaan. Pienemmässä kissalaumassa ja ajan kanssa Labanistakin varmasti löytyy vielä enemmän virtaa, toistaiseksi se on vielä nuoreksi kissaksi todella rauhallinen.

Varovaisen luonteensa vuoksi Laban etsii kotia lapsettomassa perheessä, sen sijaan se voisi mielellään ottaa mukaan jonkun pikkuveljistään (Liam, Leon, Levi ja Linus) vauhdinpitäjäksi.

Lisää kuvia L-perheestä löytyy Kissasto-blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto) tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.