La-Laa

Lisätty sivulle: 2011-03-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

La-Laa
24.4.2011 LA-LAA SAI KODIN SUOMESTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

5/2011 Meillä on hyvin lähteny meneen. Viikko pidettiin kissoja erillä kun La-Laalla oli se patti niskassa. Kattelivat välissä toisia kauempaa et semmosta tutustumista oli kuitenki sen viikon ajan.nytten sitten ovat kaikki samoissa tiloissa ja voi sanoa että pari päivää se oli semmosta urinaa toisille :)

Yllättävän nopeasti hyväksyivät kissat toisensa. Nytten tuossa Miizu(1,5v)ja La-Laa leikkivät. Ottavat toisia kiini ja vaanivat että hyvät kaverit niistä tuli.Yasmin(4v) ei ole enään niin leikkisä kattelee enemmän muitten leikkejä. Ite olen yllättynyt miten helposti kaikki kävi,kun Yasminin ja Miizun tutustuminen silloin aikoinaan kesti kuukauden ainakin.

****

15.3.2011 La-Laa n. 5 kk odottaa kotia Virumaalla.

La-Laa on ystävällinen kissatytön alku, joka on löydetty ja toimitettu tarhalle. La-Laa asuu häkissä, koska sitä ei ole vielä sterilisoitu. La-Laa ei kauheasti pidä häkissä olemisesta ja kaipuu ihmisen luokse olisi kova, mikä ilmenee maukumisena ja häkin kaltereita pitkin kiipeilemisenä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.