Kyllikki

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

28.3.2022 Kyllikki sai kodin Vantaalta toisen kissan kaverina.

****

Kyllikki on arviolta n. 2-4-vuotias rauhallinen neitikissa, joka rakastaa ruokaa.

12.3.2022

Kyllikki saapui sijaiskotiin tammikuun puolessa välissä yhdessä pentunsa Irmelin (Melli) kanssa. Ensimmäinen ilta meni sängyn alla piilotellessa, mutta jo seuraavana päivänä Kyllikki ilmestyi ruokaa antaessa heti kipolle syömään. Pian sen jälkeen ruokaa antaessa kissa olikin jo jaloissa kehräämässä ja antoi reilusti silittää.

Kyllikki innostuu välillä leikkimään, mutta viettää enimmäkseen aikansa joko sängyn alla tai päällä nukkuen. Tyttö vaikuttaisi viihtyvän enemmän omassa rauhassaan ja on näytillä pitkälti, kun on ruokaa vailla. Ruoka onkin ehdottomasti tie Kyllikin sydämeen, sillä mikä tahansa rapina keittiön suunnalta johtaa kurinaan ja Kyllikin pikaiseen ilmestymiseen. Ei ole vielä tullut vastaan sellaista ruokamerkkiä, joka ei olisi maistunut.

Kyllikki antaa hyvin silittää, mutta ei vaikuta erityisesti rapsutuksia kaipaavan. Se pysyy myös aikansa sylissä ja antaa hienosti katsoa korvia tai hampaita. Kantokoppaan meno ei ole Kyllikille mieluista, mutta tähän mennessä sen on kuitenkin saanut koppaan melko vaivatta. Kynsien leikkuu sen ollessa esim. sängyllä makoilemassa onnistuu myös.

Vieraiden käydessä Kyllikki on pysytellyt lähinnä piilossa, mutta jos on hyvin rauhallista, on se uskaltautunut hakemaan herkkuja. Kyllikki voisi sopia rauhallisen tyttökissan toveriksi tai jopa ainoaksi kissaksi, jos hänen uusi kotinsa jaksaa nähdä vaivaa leikkimisen ja hellimisen tasapainoilun kanssa, Kyllikin tarpeiden mukaisesti.