Kyllikki

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

28.3.2022 Kyllikki sai kodin Vantaalta toisen kissan kaverina.

****

Kyllikki on arviolta n. 2-4-vuotias rauhallinen neitikissa, joka rakastaa ruokaa.

12.3.2022

Kyllikki saapui sijaiskotiin tammikuun puolessa välissä yhdessä pentunsa Irmelin (Melli) kanssa. Ensimmäinen ilta meni sängyn alla piilotellessa, mutta jo seuraavana päivänä Kyllikki ilmestyi ruokaa antaessa heti kipolle syömään. Pian sen jälkeen ruokaa antaessa kissa olikin jo jaloissa kehräämässä ja antoi reilusti silittää.

Kyllikki innostuu välillä leikkimään, mutta viettää enimmäkseen aikansa joko sängyn alla tai päällä nukkuen. Tyttö vaikuttaisi viihtyvän enemmän omassa rauhassaan ja on näytillä pitkälti, kun on ruokaa vailla. Ruoka onkin ehdottomasti tie Kyllikin sydämeen, sillä mikä tahansa rapina keittiön suunnalta johtaa kurinaan ja Kyllikin pikaiseen ilmestymiseen. Ei ole vielä tullut vastaan sellaista ruokamerkkiä, joka ei olisi maistunut.

Kyllikki antaa hyvin silittää, mutta ei vaikuta erityisesti rapsutuksia kaipaavan. Se pysyy myös aikansa sylissä ja antaa hienosti katsoa korvia tai hampaita. Kantokoppaan meno ei ole Kyllikille mieluista, mutta tähän mennessä sen on kuitenkin saanut koppaan melko vaivatta. Kynsien leikkuu sen ollessa esim. sängyllä makoilemassa onnistuu myös.

Vieraiden käydessä Kyllikki on pysytellyt lähinnä piilossa, mutta jos on hyvin rauhallista, on se uskaltautunut hakemaan herkkuja. Kyllikki voisi sopia rauhallisen tyttökissan toveriksi tai jopa ainoaksi kissaksi, jos hänen uusi kotinsa jaksaa nähdä vaivaa leikkimisen ja hellimisen tasapainoilun kanssa, Kyllikin tarpeiden mukaisesti.

Summary in English

We no longer accept applications for Kyllikki.

****

Kyllikki is a  2-4 years old calm female cat, who loves food.

12.3.2022

Kyllikki came to the foster home about two months ago with her baby Irmeli (Melli). She spent her first night under the bed, but the very next day she appeared, when food was available.

She plays with toys sometimes, but mostly she spends her time either under or on the bed sleeping. She seems to like a quiet life, but food is definitely the way to her heart.

Kyllikki likes to be stroked, but does not seem to be overly keen about it. She does not like the cat carrier that much, but it is still possible to get  her there. Nail clipping is ok when she is lying on the bed.

She is timid with guests, but in calm situations might come and get some treats. Kyllikki would like to find a forever home with another calm and kind female cat. She might also like being an only cat, if her human makes a special effort to play with her and keep her company, on Kyllikki´s terms.