Kuzja

Lisätty sivulle: 2014-03-31

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kuzja
1.5.2014 Kuzja sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu kolli, noin 3-vuotias

31.3.2014 Kuzja (synt. 2011) oli pikkuisena hylätty bussipysäkille ja ohikulkijat ruokivat Kuzjaa, kunnes joku vei pojan Second Hand -kauppaan. Sieltä Kuzja joutui taas lähtemään kadulle, mutta tällä kertaa oli onni pojan puolella ja Kuzja pääsi kissaihmisten luokse turvaan. Nyt Kuzja on hyvin kiltti, sisäsiisti sisäkissa. Kuzja onkin erityisen siisti ja tarkka poika, joten hiekkalaatikon on pysyttävä puhtaana ja laatikoita kannattaa pitää parikin kappaletta pojan ulottuvilla.

Kuzja etsii kotia, jossa ei ole muita lemmikkejä. Kuzja on melko ylipainoinen ja uuden kodin tulee sitoutua pojan laihduttamiseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.