Kuutti

06/2023 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Kuuttia kuvaa hyvin yksi sana: vilpertti. Mahdottoman komean puuhkahännän omaava Kuutti etsii omaa kotia emonsa Norpan kanssa.

30.5.2024

Kuutti loukutettiin Norpan kanssa isommasta populaatiosta marraskuun 2023 alussa. Alusta asti he ovat hakeneet toisistaan turvaa ja seuraa, joten päätettiin, että he etsivät yhteistä kotia. Molemmat olivat alkuun todella arkoja ja jonkin aikaa menikin ennen kuin päästiin tutustumaan, keitä he oikein ovat. Todellakin, nyt Kuutti on ihmettelemässä ja leikkimässä kaikella. Leikkii yksin, yhdessä muiden kissojen kanssa ja myös ihmisten. Riittää, että Kuutille heittää lelun ja jahti on alkanut! Norppaakin vielä hurjasti alkuun arempi Kuutti on tullut hienosti karvaisen kuorensa alta esille! Nykyään pitää rapsutuksista omien ehtojensa mukaan. Mikäli Kuutti on lepäilemässä, hän sallii rapsutuksia annettavan erityisesti pään alueelle. Pientä kurinaa kuuluu ja leuka nousee pystyyn lisää vaatien. Mikäli taas Kuutilla on meno päällä, hän saattaa ottaa vähän rapsutuksia ja hetken päästä lämäyttää tassulla kynnettömästi päälle: ”nyt ei kerkiä!”. Aamulla ja illalla on suhteellisen aktiivinen leikkien ja touhujensa suhteen ja tulee ihmettelemään myös ihmisten touhuja hyvinkin lähelle. Lepäilee päivät yksin, Norpan kanssa tai sitten sijaisperheen kollin kanssa.  

Kuutti on steriloitu sekä madotettu asianmukaisesti. Tämän populaation kissoilla on esiintynyt keuhkomatoa, johon myös Kuutti on saanut asianmukaisen loishäädön. Keuhkomato saattaa kuitenkin osalla kissoista jättää keuhkoihin vaurioita, jotka voivat myöhemmin aiheuttaa oireita, sekä lisätä anestesian riskejä. Nämä seikat on omassa kodissa hyvä huomioida jatkossakin. Pitkän karvansa vuoksi Kuuttia on hyvä harjata aina välillä. Hienosti hoitaa homman yksinkin ja muiden kissojen avustuksella mutta välillä saattaa tulla takkuja, erityisesti takamuksen alueelle. Tätä ja nostamista on Kuutin kanssa treenattu. Hyvin menee mutta vielä tarvitsee harjoitusta. Pitää hyvin paljon sijaiskodin kollikissasta, jonka kanssa tulee leikittyä paljon ja otettua päikkäreitä kainalokkain. Uudessa kodissa voisi siis olla esimerkiksi kiltti ja leikkisä kollikissa heille kaverina. Norpalle ja Kuutille etsitään kissakokenutta aikuiskotia, sillä hienosta edistymisestään huolimatta molemmat ovat vielä ajoittain tietyissä hetkissä jonkin verran varautuneita. 

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Rekku Rescue ry on rekisteröitynyt eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 17893077.

Tiedustelut

Nina / 045 6968610

Soittoajat: Sovittuna aikana. Täytäthän ensin tiedustelulomakkeen.

ninarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Kuutti

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.