Kuru

26.5.2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

“Voi söpöyden taakkaa!” voisi Kuru todeta. Pentueen pörröinen söpöliini on sijaiskotiin päästyään saanut mielin määrin sylittelyä ja hellyyttä. Nimi Kuru on japania ja tarjoittaa painimista ja siitä tämä tyttö totisesti pitää.

23.8.2018

Kuru muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen tyttökissan kaveriksi. Kuru on uuden ihmisen sylityttö ja nukkuu yönsä tyynyn vieressä. Se on varovasti tutustunut uuteen kaveriinsa, ja kissat ovat aloitellet jo leikkiäkin yhdessä.

7.8.2018

Kuru, Hayai, Osoi ja Osore syntyivät Etelä-Savossa helteisen toukokuun lopulla. Okotta-emo teki pesän rakennuksen alle, sieltä pentue kahden viikon iässä pyydystettiin löytöeläintaloon ja lopulta Rekku Rescuen sijaiskotiin.

Löytöeläintalon työntekijöiden ja kotihoitajien hellässä huomassa pennut oppivat luottamaan ihmiseen ja tottuivat hoitotoimenpiteisiin. Okotta-emo muistutteli kuitenkin pentujaan olemaan varuillaan maailman suhteen. Kuru on utelias ja sosiaalinen, mutta säikähtää helposti uusia asioita. Se tosin toipuu nopeasti, kun huomaa uuden asian vaarattomaksi.

Rekku Rescue ei luovuta kissanpentuja perheen ainoiksi kissoiksi. Painileikeistä pitävä Kuru tarvitsee kaverikseen leikkimistä arvostavan nuoren kaverin, jonka rohkea esimerkki auttaa vahvistamaan Kurun myönteistä kuvaa ihmisistä.