Kuro

Lisätty sivulle: 2017-10-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kuro
20.10.2017 Kuro muutti Eevert-kissan kaveriksi Kirkkonummelle.

***

Leikattu urospentu, synt. 5/17, kotihoidossa Vantaalla

11.10.2017 Kuro on komea puolipitkäkarvainen kollintaimi ja valmis muuttamaan omaan kotiinsa.

Kuro syntyi suureksi paisuneeseen kissalaumaan Etelä-Savossa. Omistaja luopui kissoista ja Kuro kavereineen muutti pääkaupunkiseudulle kotia etsimään.

Koska pikkupentuajan ihmiskontaktit olivat niukkoja, ihmisiin ja ihmisten metkuihin totuttelu on vielä hieman kesken. Kuitenkin esimerkiksi hoitotoimenpiteet sujuvat kyllä, kunhan käsittelijällä on jonkin verran kissakokemusta. Perheeseen, jossa on aivan pieniä lapsia se ei sovi.

Kuro on vilkas ja leikkisä pentu. Leluhiiret saavat kyytiä ja hoitajan oma kissakin intoutuu joskus hippaleikkiin. Kuro tarvitseekin kaverikseen toisen kissan, joka kollipoikien tapaan osaa arvostaa painia ja jahtausleikkejä. Rohkea kissa on myös hyvä roolimalli pikkukaverille, kuinka suhtaudutaan suureen maailmaan.

Jos Kurolta kysytään, oma koti, leikkihiiri ja ihminen olisi nasta juttu! Eikä se pidä mielipiteitään omana tietonaan. Kuro on varsin puhelias tyyppi ja juttelee niin hoitajien kuin kissakaverinsa kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.