Kuningas

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kuningas
1/2006 KUNINGAS PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

Kuningas on kotihoidossa Helsingissä. Kuningas on joulukuussa 2005 noin 6kk ikäinen poika. Löytynyt Tallinnasta kadulta. Kiltti sankari.

Kuulumisia koithoitopaikasta 14.12.2005: Kuningas on Mila-kissan kanssa kotihoidossa Helsingissä. Molempia ujostutti kun ne tulivat uuteen paikkaan,mutta myös kiinnosti kovasti. Molemmat ovat hellyydenkipeitä, mutta eivät oikein vielä uskalla hellyyttä hakea :( Kuningas on kovin kova kehräämään ja tahtoo nukkua vieressä, Mila on reipas tutkija. Kummastakin tulee aivan ihania kun saavat aikaa ja huomaavat että ihminen ei ole paha :) Ruoka maistuu ja hiekkalaatikkoa osataan käyttää!

Kuulumisia kotihoidosta tammikuun alusta 2006: Herra on kovin reipastunut,lauantaimakkaran eteen tehdään mitä vain :) Vieraat hieman ujostuttavat mutta niitäkin tullaan jo katsomaan ja jos ujostuttaa niin voi mennä peiton alle. Uusi omistaja kun antaa hänelle hieman aikaa niin tästä saa ihanan kissan :) Lempinimi on kirava,kissan ja oravan sekoitus koska herra istuu takajaloillaan kuin orava ja häntä on samalla tavalla selkää myöten. Aamuisin on kovasti asiaa,kävellään perässä,jutellaan ja kehrätään,äänekäs kaveri!