Kung Fu (nyk. Chi-Fu)

Lisätty sivulle: 2012-05-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kung Fu (nyk. Chi-Fu)
14.9.2012 Kung Fu sai kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia kodista:

1.9.2013 Me olemme muuttaneet palvelusväkemme kanssa Vantaalta Järvenpäähän kuluvana viikonloppuna. Oikein hyvältä vaikuttaa tämä uusi koti: on vanha rintamamiestalo, jossa on asunut aikaisemmin mm. 5 koiraa. Paljon on hajujälkiä, jotka pitää saada peittoon. Olli-orava yrittää myös vallata tonttia itselleen ja heittelee happamiksi toteamansa omenat pitkin pihaa. Yritämme kyllä pörröhäntää kovasti komentaa ikkunoista mutta taitaa olla vaikkua kaverilla korvissaan hieman liikaa kun ei mene viesti perille. Ulkoilemaan ei olla vielä päästy kun valjaat on kuulema jossain muuttolaatikossa, jota ei ole vielä purettu. Palvelusväki on kyllä luvannut rakentaa meille ulkoilutarhan ulos mutta se ei taida olla työlistalla ihan ensimmäisenä, joten joudumme tyytymään maisemien katseluun ikkunan takaa vielä toistaiseksi.

8.10.2012 Ensimmäinen viikko on lähtenyt hyvin ja vauhdikkaasti käyntiin :) Heti ensimmäisenä iltana kun Kung-Fu poika pääsi kuljetuskopastaan ulos, piti tutustua jokaiseen nurkkaan, jokaiseen huonekaluun ja kaikkiin mahdollisiin esineisiin. Reippaan pojan siis saimme. Ja passin mukaan hän onkin vielä lapsi- syntymävuosi on 2011.

Uudessa kodista löytyi myös paljon miehen mieleistä tekniikkaa: pyykin- ja astianpesukoneita pitää vahtia koko niiden pesuohjelmien ajan, mutta olohuoneessa oleva musta laatikko on ylitse muiden: kun sinne ilmestyy pieniä ihmisiä ja muita olentoja, ei maailmassa ole mitään kiinnostavampaa. Ensimmäisenä lauantaina kissapoika katsoikin herkeämättä koko 50 minuuttia luontodokumenttia villihevosista. Formulakisat ovat myös yksi suosikkiohjelmista.

Nimeksi on tällä hetkellä tullut Chi-Fu (“Sifu”) mutta lempiniminä käytetään Poika, Kuutti, Nappula, Touho, Napero.. Rakkaalla lapsella on todellakin monta nimeä ja lisää tulee päivittäin. Sylissä oloa aloimme totutella jo ensimmäisenä päivänä ja tällä hetkellä syliin otettaessa sylissä viihdytään hetki kunnes aletaan katsoa syvästi silmiin, että saanko mennä jo alas. Mutta iloksemme poika tulee syliin omasta tahdostaan ja käpertyykin siihen nukkumaan pidemmäksi aikaa vain havahtuakseen, että on myös toinen syli, johon hän tasapuolisuuden vuoksi siirtyy sitten. Fiksun, kauniin ja vilkkaan sydämenvaltaajamme saimme kauttasi ja olemme siitä enemmän kuin kiitollisia. Mielenkiinnolla ja jännityksellä odotamme millainen kuutinpojasta kasvaakaan!

***

Leikattu uros, aikuinen

28.6.2012 Lisätty komistukselle uusi kuva. Kung Fun tarha-aika on venynyt ja poika toivoisikin löytävänsä piakkoin sen oman kodin.

24.5.2012 Kung Fu on löydety päiväkodin alueelta ja pojan matka päätyi kissatarhalle. Kung Fu on komea kolli. Luonteeltaan Kung Fu on ystävällinen, ja omanarvontuntoinen poika. Hänelle saa tehdä toimenpiteitä ja käsitellä, mutta Kung Fu nauttii kovasti myös omasta erinomaisesta seurastaan. Kung Fu on tarhalla tullut toimeen muiden kissojen kanssa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.