Kummitus

01/2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

9.12.2021 Kummitus sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

****

30.10.2021

Kummituksesta on tullut useita hakemuksia, joten emme toistaiseksi ota hänestä enempää kyselyitä vastaan.

****

Tässä on Kummitus, alkuvuodesta 2021 syntynyt sporttimallin tyttö, joka etsii kissakaverillista kotia.

Kummituksen elämästä ei vauhtia puutu, joten hakusessa olisi aktiivinen koti, jossa kissan kanssa jaksetaan leikkiä. Toki myös lajitovereita täytyy löytyä, yksi tai useampi. Kummitukselle sopii kaveri, joka on rohkea, leikkisä, kiltti ja suvaitsevainen.

Kummitus vähän saattaa aluksi ujostella, mutta kotiuduttuaan siitä kuoriutuu varsinainen kotitiikeri, joka osaa myös rauhoittua omistajansa syliin unille. Rapsuttelut ja kasvojen puskeminen onkin lempipuuhaa heti leikkimisen ja tutkimusretkeilyn jälkeen. Kummitus juttelee mielellään, etenkin jos kissakaverit ovat lähteneet muualle, lelu on erityisen mielekäs tai ruoka-aika on käsillä.

Koska kyseessä on pieni, utelias, nopea ja solakka kissa, on uuden kodin oltava turvallinen ja erityisen tarkka, ettei Kummitus pääse livahtamaan omille teilleen. Kummitus on tottunut isoon rauhalliseen koiraan. Pienet lapset ovat liian pelottavia, teini-ikäiset lapset voisivat olla ihan kivoja. Muut pienet lemmikit, kuten kanit ja hiiret eivät sovi Kummituksen kanssa samaan talouteen.

Kummitus osaa käyttää kissavessaa ja on sijaiskodissa tottunut syömään laadukasta sokeritonta ja viljatonta ruokaa. Rakkaimpiin leluihin kuuluvat pallot, pullonkorkit sekä huiskalelut.

Kummituksen toivomuslistalla on siis rauhallinen, mutta aktiivinen ja kissan ehdoilla etenevä koti, jossa halutaan antaa turvallinen ja rakastava perhe tälle jo nuoresta iästään huolimatta paljon kokeneelle kissatytölle.