Kuma

Lisätty sivulle: 2016-12-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kuma
28.12.2016 Kuma sai kodin toisen kissan kaverina Helsingistä.

***

Urospentu, leikattu, synt. 4.10.2016, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikaisintaan 27.12.2016.

10.12.2016 Sohvin suurperheen pennut ovat nyt valmiita löytämään omat kotinsa. Rekku Rescuen kotihoitoon pennut pääsivät Kiikoisten löytöeläinpalvelun kautta yllätettyään ensin paikalliset kesämökkeilijät. Sohvin ja pentujen tarinasta voit lukea lisää täältä ja lisää kuvia pennuista löytyy myös Facebookista hastagilla #sohvilaiset. Pentueeseen kuuluvat Kuma, Kiri, Kawa, Hana, Mori, Tora ja Sora.

Pentueen ainoa poika Kuma (suom. Karhu) hurmaa kaikki pörröisyydellään, mutta pehmeän turkin alta löytyy kuitenkin pieni peto. Kuma on erittäin leikkisä pentu ja silittävää kättä Kuma pitääkin aina oikein hyvänä leikkikaverina. Paijailuhetket ovatkin rajoittuneet lähinnä syvän unen aikoihin. Kuma on saanut syntymästään asti paljon ihmiskontakteja, joten Kuma on hyvin sosiaalinen ja peloton pentu. Kuma kaipaakin tulevassa kodissaan reipasta kissakaveria leikkitoveriksi.

Kuma sisaruksineen saavuttaa 12 viikon iän jouluna ja on valmiina uuteen kotiin joulun jälkeen. Kotihoitopaikassa ruoka on maistunut hyvin ja pennut ovat pysyneet terveinä. Pennut ovat saneet runsaasti ihmiskontakteja syntymästään lähtien ja ovatkin hyvin sosiaalisia. Muihin lemmikkeihin pennut eivät ole tutustuneet.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.