Kultatoffee (nyk. Vilgot)

Lisätty sivulle: 2010-08-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kultatoffee (nyk. Vilgot)
5.9.2010 Kultatoffee muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

13.11.2010 Syksy on mennyt tosi mukavasti. Vilgot on osoittautunut täydelliseksi kaveriksi meille. Se on reipas ja sosiaalinen, ei pelkää oikeastaan yhtään mitään; uudet ihmiset, tilanteet, ja kaverin koirakin kohdataan rauhallisesti ja uteliaasti.(Googletin Vilgot-nimen ja löytyi ruotsalaisohjaaja Vilgot Sjöman, joka on ohjannut elokuvan Olen Utelias. Sehän sopii, tosin meidän Vilgotin uteliaisuus kohdistuu hieman eri asioihin kuin ohjaaja Sjömanin..:D). Leikkien jälkeen se rentoutuu täysin sylissä, leffailtaseuranakin Vilgot on parhaimmistoa.

Vilgotin lempiharrastuksiin kuuluu tällä hetkellä kylppärin vuotava vesihana ja leipäpussien sulkijat. Lähetämme tässä pari kuvaa joista toinen otettu ko. harrastustoiminnasta.

Nyt eletään jänniä aikoja, meille nimittäin tuli samasta hoitopaikasta pikkuinen Edvin-kisu. Molemmat pojat ovat vuorokauden huudelleet toisilleen oven läpi ja Vilgot on pari kertaa päässyt livahtamaan Edvinin huoneeseen. Kovin mielenkiintoiselta toinen haisee ja kovin tekisi mieli jo leikkiä. Ihmiset kun vaan sanovat ,että “edetään rauhassa” ja kantavat ulos… Päästyään Edvinin lähelle, Vilgot kuitenkin pesi puskevan pikkuisen korvaa, joten eiköhän tästä kohta päästä ystävystymään.

Mukava alkavaa talvea!
toivottelee Vilgot ja uusi lauma

12.9.2010 Tervehdys Vilgotilta (ent Kultatoffee)! Poika on reippaasti tutustunut uuteen kotiinsa. Aamu-viideltä Vilgot herättää nuolemalla kasvoja ja jää viereen surisemaan. Eilen kokeiltiin valjaita ensimmäistä kertaa, parvekkeella katseltiin kärpäsiä ja naapureita. Vilgot on ihana hauska tyyppi ja kiittää hyvästä hoidosta ja seurasta hoitopaikassa!
t.Vilgot,Sanna ja Petri

****

UROS, noin 10 vkoa (elokuun puolessa välissä 2010) Helsingissä
luovutus omaan kotiin 2.9.2010->

21.8.2010 Kultatoffee, Kermatoffee, Raitatoffee ja Tofferiina ovat Satakunnasta talteenotettu pentue, joka muutti Helsinkiin kotihoitoon. Pentue on todella reipas ja leikkisä. Toffeelapset ovat samassa hoitopaikassa myös Porista tulleiden sisarusten Aldon ja Aurelian kanssa. Kaikki kuusi pentua peuhaavat yhdessä teini-ikäisten kissojen suurella riemulla. Uusimpana tulokkaana samassa hoitopaikassa on vielä hieman ujo Dash. :D

Pennut rokotetaan ja sirutetaan 2.9.2010, jonka jälkeen ne ovat valmiita muuttamaan omiin, pysyviin koteihinsa. Pennut ovat aktiivisia ja sosiaalisia. Niinpä ne lähtisivätkin mieluusti uusiin koteihinsa pareittein tai kotiin, jossa niille olisi jo valmiiksi kissaseuraa.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.