Kulta

Lisätty sivulle: 2017-08-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kulta
31.8.2017 Kulta ja Kaveri saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.8.2017 Kulta ja Kaveri ovat kuuluneet meidän perheeseen nyt viikon verran ja ovat kyllä lumonneet meidät kaikki. Ne ovat todella sosiaalisia ja reippaita pentuja ja ovat aina kiinnostuneina “auttamassa” kaikissa arjen askareissa :) Molemmat tykkäävät kovin lelu-leikeistä sekä viihtyvät sylissä kehräten. Keskenään ne ovat aikamoisia sydänystäviä, välillä painitaan, vaanitaan ja juostaan täysiä peräkkäin ja välillä makoillaan kylki kyljessä. Nämä kaksi kaveria ilostuttavat kyllä kovin meidän elämää, kiitos kun saimme tällaiset kultakimpaleet!

***

Naaraspentu, leikataan, synt. 5/17, luovutus aikaisintaan viikolla 33, kotihoidossa Helsingissä.

8.7.2017 Kulta ja sen sisarukset Kaveri ja Komistus muuttivat Etelä-Savosta pääkaupunkiseudun sykkeeseen kotia etsimään.

Kulta on suloinen musta pikkuneiti. Pikanttina yksityiskohtana karvojen kärjet ovat valkoiset.

Kulta seuraa ensin ihmisiä sivusta, mutta havaittuaan tyypit vaarattomiksi, se tulee tutustumaan, eikä ujostele. Kulta rakastaa läheisyyttä ja on löytänyt lämpimän nukkumapaikan hoitajansa kaulakuopasta.

Koska Kulta on energinen tyyppi, kotona kotona olisi hyvä olla leikkisä kissakaveri. Se voisi myös muuttaa mielellään uuteen kotiin siskonsa Kaverin kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.